Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Félhetes híradó 2009.02.25

2009.02.25. 18:30 K. Funky

Dávid nagyon jó ötletnek tartja Bokrost - A nap legszórakoztatóbb híre, de magasan. Pont, mint amikor az ovisoknak képzeletbeli, láthatatlan barátaik vannak.

Zuschlag kampányadatokat is eltüntetett - Most már tényleg felfordul a gyomor. Mi jöhet még ezután???

Egyre többen fegyverkeznének - Persze, persze, igazán szomorú, hogy romlik a közbiztonság, viszont abból még tuti sok jó fog kisülni, hogy most nyugdíjasok kapkodják el az alsókategóriás gázpisztolyokat.

Gyurcsány több rendőrt, nagyobb szigort ígér - Majd ha katonai egyenruhában, tök kopaszon, Mussoliniként gesztikulál, el is hisszük neki.

Elhúzódó recesszió lesz, újabb kiigazítás kell - És ha választani lehetne, hogy ne legyen ez a sok para, vagy a magyar foviválogatott nyerje meg a 2010-es vébét, ki mire szavazna?

Megállapodás az EISZ program finanszírozásáról - Ha egyszer valaki megcsinálja a "Röviditések és Milliárdok" blogot, annak veszünk egy láda sört.

Szeptemberben feltörik a Kossuth téri betont - Majd amikor szélsőjobboldali puccsot szervezünk, társainknak ezt a mondatot súgjuk a CB-rádióba a végső roham előtti jelként. Kár, hogy ez csak egy nyamvadt mélygarázsról szól.

1 komment

Címkék: felhetes hirado

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr81965763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

okostojgli (törölt) 2009.02.27. 20:21:00

Csak ha az ember ovis, akkor nehéz ám megkérdőjelezni azt a képzeletbeli barátot.
süti beállítások módosítása