Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Félhetes híradó 2009.02.26

2009.02.26. 18:30 K. Funky

Elkéredzkedett az ellenzék a fővárosi közgyűlésről - Tarlós István, az ember, aki még édesanyja aláírását sem képes hihetően hamisítani

Medián: Erősödik a Jobbik - Ha mi egyszer kampányigazgatók lennénk a Jobbiknál, a "Jobb és erősebb" szlogent biztosan nem hagynánk ki.

Ne essünk úgy kétségbe, mint a lengyelek - Vagy legalább mi ne a jóistentől várjuk a megoldást.

Közérdekű adat kiadásáért perelték be Draskovicsot - Minden hírt nagyon bírunk, amiben az In-Kal Security-t valami nemzetellenes összeesküvésbe próbálják belekeverni.

A kevés befutó helyen marakszik az MSZP-elnökség - Elsőnek a patkányok hagyják el... izé... marakodnak az... izé, mindegy, világos és egyértelmű helyzet ez.

Így buktunk el tavaly 450 milliárdot - És ti, hogyan?

Párttá alakult a Lehet Más a Politika - Tudta ön, hogy a Győzelem és az LMP szavak anagrammák?

2 komment · 1 trackback

Címkék: felhetes hirado

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr89968151

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: HírMix 2009.02.27. 00:19:11

Esernyősökkel védenék a tojástól Demszky Gábort Nagyváradon Különleges biztonsági intézkedésekkel készülnek ma Demszky Gábor nagyváradi könyvbemutatójára – értesült a rendezvény előkészítőitől a HírMix. Attól tartanak ugyanis mind a helyi, mind a b…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.02.26. 21:55:55

Az LMP lehet hogy mást takar, Le Mans -ban indítanak prototípust, innen akarnak pézt szerezni, értjük mi.

Izé. Én már sokszor elbuktam 450 milliárdot, mert sose' vót még annyi pénzem, szóval teccikérteni, segítsenek ki egyszer egy pár száz millával már engem is no!

Stoney Hill Billy 2009.02.27. 11:07:24

Legalizájluk a Marijuanát Párt?
süti beállítások módosítása