Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Heti végszó 5.

2009.03.05. 14:42 K. Funky

Magyar politikai/közéleti hetilapot olvasni embert próbáló feladat. Az ezekben megjelenő vélemenycikkeket meg pláne. Kövesse inkább heti összefoglalónkat ezek zárómondataiból! Tök ingyen van, gyorsan lehet vele végezni, és még tök mulatságos is 

HVG:

- Vagyis tisztességes, azaz a köz javára végrehajtott „ingatlanspekulációval” nemcsak olcsó olimpiát lehetne rendezni, hanem még az – attól függetlenül szükséges – infrastruktúrafejlesztést is részben vállalkozói tőkéből lehetne finanszírozni.
- Akkor a lányokat az eddigi ismeretek alapján éppen egy cigány asszony helyezte biztonságba. Csorba Robinak a sörétes ház előtt esélyt sem adtak.

MAGYAR NARANCS

- Ha viszont arra, hogy az MDF-nek a 2004-es EP-, majd a 2006-os országgyűlési választáson is sikerült a széllel szemben vizeletet fakasztani, akkor  akkor azért kivárjuk, sikerüle-e tizennyolcra harmadszorra és negyedszerre is filkót húzni.
- Egyetlen indokot sem tudunk, hogy ezt ne higgyük el, hanem az ellenkezőjét; azt, amit Orbán nem mondana a világért sem. Evvel bizonyára így lesznek a választói is. Mit próbál majd akkor Orbán?

HETI VÁLASZ

- Mert a megújulás előtti Gyurcsány maga Orbán Viktor.
- A Fidesz még ellenzékben van. A hatalomból kétségtelenül könnyebben futná gesztusokra. De a Kuncze-ügy méltányos lezárása jó üzenet lenne a jövőre. Hogy mindenki csak azt kapja, amit a tettéért megérdemel.

168 ÓRA

- Ha Bokros, hát legyen Bokros.

1 komment · 1 trackback

Címkék: heti vegszo

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr36983249

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tudtad? 2009.03.05. 15:18:42

"A balfékség mértékegysége"       

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása