Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Félhetes híradó 2009.03.17

2009.03.17. 18:30 K. Funky

Meztelenre vetkőztették a nemzeti ünnepen ordibálót - Szomorú meg minden, de az igazán kemény az lett volna, ha vetkőztetés után gondosan visszatűzik a kokárdát.

Boszorkányüldözés az Oktatási Minisztériumban - Nagyon durva, ezután nyilván jönnek a majomperek meg kötelező UFO-óra.

Magyar állami kitüntetések amerikaiaknak - Ez az a fajta fejsimogatás, amire minden amerikai újságíró vágyik.

Megkapta a magyarok jegyzékét a román külügy - Persze, csak vihar a biliben, na de majd mindenki pofájára odafagy a pléhvigyor, amikor holnap átlépik a Tiszát.

Megtagadta a vallomástételt a jegyzőt megverő képviselő - "...a két férfi azon szólalkozott össze, hogy ki felelős a falu jelenlegi pénzügyi helyzetéért."

Első fokon nem érvényes a szerződés a Hospinvest és Heves megye között - Van olyan vicc, aminek az a csattanója, hogy "akkor operáljon maga, ügyvéd úr"? Csak mert igény lenne rá.

A metróépítés leállításával fenyeget a Bamco - Ez ilyen fordított farkaskiáltós sztorinak tűnik, nem?

Szólj hozzá!

Címkék: felhetes hirado

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr771007893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása