Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Eltűnt a juhász I.: Sokan sírtak

2009.03.23. 15:55 K. Funky

Odáig világos, hogy senki nem érti pontosan, mi történt, most akkor mi van, és pláne, hogy mi lesz. A Képviselő Funkynak persze van saját elmélete, amelyet nem kötünk mindenki orrára, legyen elég annyi, hogy a mi munkánk folytonosságának szempontjából csak jó lehet, ha Gyurcsány 2010 után is tényező marad.

Kire lehet hallgatni ilyen zavaros időkben? Természetesen arra, aki nem forgat köpönyeget. Nem jöttment politikai elemzőkre, akik minden héten mást mondanak, hanem egy olyan férfira, aki tűzön és vízen át egyaránt ragaszkodik sziklaszilárd véleményéhez. Természetesen arra a férfira gondolunk, akinek a blogjához képest még Gyurcsány blogja is otromba, gárdista-orbánista provokáció. Gréczy Zsolt a mi emberünk.

Az emberünk, akinek talpnyaló képességeit látva a Második Talpnyaló Internacionálé előbb feloszlatta magát, majd a gyanús elemek kivégzése után Harmadik Gréczyzsolt Istencsászár Akciócsoport néven alakult újjá. Az ember, aki most azt írta le, hogy "én ezután is segíteni fogom a munkáját. Már jelezte: továbbra is megtisztel azzal, hogy számít a munkámra."

Gréczy sajnos aktuális blogbejegyzése legelején alaposan lelomboz mindenkit azzal, hogy közli: az utóbbi néhány nap történéseit majd csak memoárjában fogja őszintén kitárgyalni. Miután az Amazon.com-on elő is jegyeztök a röviden "Nyaltam" munkacímen futó művet, azért végigrágtuk magunkat az íráson. Ez Gréczyhez képest is elég erős, fél órán át nyomogattuk a Google-t, hátha kidob valamit, ami Orbán Viktorról szól, és hasonlóan csöpög a férfiszerelemtől, de nincs semmi. "Sokan sírtak a meghatottságtól." Nincs mit hozzátenni.

8 komment · 1 trackback

Címkék: gyurcsany ferenc greczy zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr571020409

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.03.23. 17:49:54

Bethlen "Nyolc éve élünk vele együtt, inkább rosszban, mint jóban. A keveseknek, akikben ez a rendíthetetlen idegrendszer, bolygathatatlan lélekjelenlét, úrilovasi vakmerőség és tényeket, logikát elsodró elán csak köznapibb fokon jelentkezik –…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kM 2009.03.23. 18:29:49

Áh, és közben megy az úri szocdem duma a nyilasokról meg hasonlókról...

Hagyjuk már. Férfi vagyok, vannak férfiak - de inkább fogalmazzunk úgy, emberek, mindegy, hogy puncis-e vagy pöcsös -, akiknek a teljesítményét elismerem, de ez a feltétlen seggnyalás, ez az önfeladó, az idolt a saját személyiség elé helyező buzulás azért nagyon sok.

Lehet, hogy Gréczy egy hőst lát ebben az emberben, egy vívódó sorsdráma főszereplőjét, de attól, hogy kinyalja a már ex-miniszterelnök fenekét, attól a fenék tulajdonosa még nem válik azzá és nem is látszik annak.

Ripacskodásból és seggnyalintásból nem az lesz a hétköznapi tapasztalata az embernek, hogy GyF egy remek ember, hanem az, hogy köcsögökkel veszi magát körül.

Ezt föl kellene már fognia az utolsó komenyista propagandistáknak is.

2009.03.23. 18:33:42

Zsolt nekrológot ír, folynak a könnyek. De Feri meg se halt. Csak fel akar támadni.

Előre! 2009.03.23. 18:48:52

aztakurva :DDDD ez viccesebb, mint a maksa híradó!

elfelejtette 2009.03.23. 18:58:38

Ne sírj, Zsolt! Feri ugyan meghalt, de majd reanimálja a híres politikai necromancer, Debreczeni József!

states 2009.03.23. 19:08:58

Nehéz Gyurcsányról újat mondani, ma a Parlamentben azzal rendkívül új mondanivalóval lepte meg híveit, leszámítva azt a negyedórát, amikor elcsukló hangon önsajnálta magát, hogy a Fidesz az rasszista, és létrehozta a Jobbikot. De most tényleg, ha ebben a helyzetben ennyire telik, akkor hogy tölthetett el 5 évet ez a szerencsétlen a miniszterelnöki székben...

VIKUNYA 2009.03.23. 19:38:42

"2010-ben harmadszor, és egyben utoljára legyőzni a nemzet megosztóját és kártevőjét, Orbán Viktort."


Zsolti, Zsolit...

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2009.03.23. 20:05:04

"A cél nem változott: 2010-ben harmadszor, és egyben utoljára legyőzni a nemzet megosztóját és kártevőjét, Orbán Viktort."

Ha ez a fickó ezt tényleg komolyan gondolja, akkor szerintem minden este erőszakos agymosást végeznek rajta valamilyen szerrel Gyurcsány bodyguardjai.

A valóságban másképpen ilyen nem létezhet. :D

Darkhorse 2009.03.23. 21:07:18

Basszus ez félelmetes!A Bizottság örök érvényű sorai ugranak be:
"Köpni kell pü"
süti beállítások módosítása