Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Sokakról új tulajdonságok kerültek felszínre

2009.03.31. 18:44 K. Funky

Azt ugye Magyari Péter kiváló hétfői cikke óta tudjuk, hogy ők bizony ölég buták. A helyzet súlyossága azonban ritkán kerül a felszínre, mivel ritka az olyan eset, amikor bármelyik magyar politikus, szájkosár és kommunikációs tanácsadók felügyelete nélkül kiöntheti a lelkét hazája polgárai elé.

Vadai Ágnes, a honvédelmi minisztérium államtitkára, aki - ahogy honlapja izgalmasan elárulja - vízöntő jegyű révén imádja a vizet, szerencsére meri magát szabadjára engedni. Blogja talán valamivel kevésbé népszerű, mint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úré, ám a viszonylagos ismeretlenséget kihasználva itt olyan kulisszatitkokkal is megismerkedhet az érdeklődő olvasó, amelyeket az igazán nagyok nem kötnek mindannyiunk orrára.

Vadai krónikája a miniszterelnök-váltás izgalmas napjairól lebilincselő olvasmány. Elsősorban azért, mert fogalmazásként talán egy középiskolában sem állná meg a helyét, másrészt pedig mert olyan közhelyparádét vonultat fel, amilyennel még a magyar közbeszéden edződő olvasók is ritkán találkoznak.

A szöveg többszöri végigolvasása után is csak halvány fogalmunk van arról, hogy miről szólhat. Egy ideig azt gondoltuk, hogy Vadai nyilván profi katonai szakemberként rejtjelezve ír, de ezt a lehetőséget elvetettük. Inkább csak sokáig ismételgettük a mantrát: "A Magyar Szocialista Párt megmutatta, hogy nem szakadt ki a nagy közösségből". Mindenesetre előre is részvétünk a jövő történészeinek, akiknek majd ilyen forrásokból kell összegereblyézniük a magyar múltat.

24 komment

Címkék: mszp kormanyvalsag vadai agnes

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr341038003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VIKUNYA 2009.03.31. 20:52:16

mindig is a leginteligensebb magyar politikus nőnek tartottam...

Nehuzdle Merrosz 2009.03.31. 21:04:33

Középiskolában már tényleg nem állná meg a helyét, de a '70-es években nagyjából ilyen beszámolókat írhattak az őrsvezető kisdobosok a rajtitkár pajtásnak arról, hogy a Mókus őrs hogyan gyűjtötte az újságpapírt, amit elvittek a MÉH-be és a kapott pénzből endékás kokszot vettek Schutzwald Jolánka néninek, aki partizán és antifasiszta volt, mégis császárkörtével kellett fűtenie telente...

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.03.31. 21:14:39

Ó, azok az idézőjelek: "harcot", "cirkuszt", "közönség". Akár egy tehetségtelen, ámde igyekvő elsőéves újságírógyakornok. :]

Nyitott szem (törölt) 2009.03.31. 21:18:27

Ágnes, Te istennő,

Kívánom a tested! Ölelj körül, hogy elsűllyedjek a habjaidban...

Ó te, tüzelő harci kanca!

Ó Te...

Törcsi:Got_som'_weed? 2009.03.31. 22:03:45

"Hát, ezt megcsináltuk!" kezdődik a beszámoló. Az MSZP-sek "Megcsináltuk" fétisiszták? Azért mondják mindig ez a szlogenjük, mert nem csinálnak semmit, s a kommunikációjukkal kompenzálnak?

moncayo 2009.03.31. 22:12:16

Ágnes mobilja:

Az MSZP elnökségének tagjai szombaton írásos felhatalmazást adtak arra, hogy ellenőrizzék telefonforgalmukat - erősítette meg az Index információját Burány Sándor budapesti MSZP-elnök. A párt elnöksége szombaton a miniszterelnök-jelöléséről egyeztetett reggeltől késő délutánig a párt budapesti székházában. A zárt ülésről folyamatosan kerültek ki információk a sajtóhoz, ezen több elnökségi tag felháborodott, és megoldást követelt a helyzetre. Ezután mindenki leadta a mobiltelefonját a titkárságon, majd a telefonszám megadásával együtt egy-egy nyilatkozatot is aláírtak, amelyben felhatalmazást adtak telefonforgalmuk ellenőrzéséhez. (MTI)
**** Egy igazi "demokrata" párt! Tiszta KGB

serwer 2009.03.31. 22:29:58

Ez a nő szerelmes a Gyurcsányba, a parlamenti közvetítésben ez eléggé átjön.
Úgy néz rá, mint Zeuszra Héra.

tutis 2009.03.31. 22:33:30

Ennek a nőnek páratlan pályfutása van, nagy harcos ő, méltó párt katona. Karcagról indulva kétszer indult Varga Mihály leváltásáért, el is ment a kedve, többé nem próbálkozott hatalmas vereségi miatt. Ekkor bepróbálkozott Tiszafüreden, önkéntes polgármester jelöltkén, gondolván, ott majd megmutatja. Nem mutatta, ezért támadásba lendült: egyes ökör sajtó orgánumokkal megüzente, hogy a karcagi Fityesz őt lejárató tömeget vezényelt a hejszínre ezért bukott. (ekkorra már itt Szolnok megyében nagy nagy utálatnak örvendett) Varga Mihály azonnal vizsgálatot indított, majd ő is közzé tette a végeredményt, amit ha nem róla volna szó talán meg lehetne kérdőjelezni, de mint tudjuk a hazudozás, nagyotmondás, hőbörgés nem az ő kenyere: a vizsgálat kiderítette, hogy a vörös ruhás nőt Karcagról csupán két rendőr és a kedves szülei kisérték el. Le is zárult volna az ügy, ha én nem írtam volna a mi helyi fapados rádiónknak, hogy ha a Vadai piszkoskodását lehozta egy szintén helyi fapados újságban teljes oldallal a főoldalon, miután elhangzott az igazság, talán azt is ily módon, közölni kéne.
A rádiós beismerte tévedését de a kérést nem teljesítette....vajh miért? Ugye ismerős....kettős m.....

Ezután kb 2-3 hét múltán mit látok az egyik tévé csatornán?! Vadait! Oda került, ahová alapból való, szeretett Qúró brancsába. És eéhangzott első nyilatkozata is. Természetesen, mi is hangozhatott volna el? : fújj Fityesz, fújj Zorbán!! Ugye milyen fényes pályafutás?! Hánynom kell! A többi is ilyen!

jkbgbr 2009.03.31. 23:10:19

blog? dehát négy bejegyzés van benne...

tlac 2009.03.31. 23:22:17

ez a mobiltelefon híváslista ez nekem is erős volt..

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.03.31. 23:25:42

én már a gémeskút fotónál elakadtam - mit akart mondani a blog sablonjával?

a többiben semmi új nincs, mindig is ezt a szintet hozta

tlac 2009.03.31. 23:28:39

nem tudta kibogozni a Grippen ügyet. Fletó megfigyelője volt, Szekeres et.-ra volt ráállítva.
Kiderülhet még h Szekeresék nyomták fel Fletót a kazettával, alig ki tudta kimagyarázni, hogy a "két éven át" az húsz éven át..

jakab 2009.03.31. 23:43:57

szemetek vagytok, ez a nő 5 nyelven perfekt, minimum...

jog-ász 2009.03.31. 23:45:17

nem tudom mi ezzel a gond? nyelvtanilag teljesen érthető, összefüggő szöveg, nem egy doktori disszertáció, de közérthető-talán ez a célja.

tartalmilag természetesen semmi olyan nincs benne, amiről ne lehetett volna itt ott olvasni- hát istenem, ettől még a saját blogjában megismételheti a blablát.

amugy ha a politikusaink nagy része ilyen középiskolás szinten kommunikálni tudna boldogok lennénk.
tény: nem hozott izgalomba a bejegyzés.

W Joe 2009.04.01. 00:28:19

Kicsit olyan hangulata van, mint a Szőke nő naplójának.

"Most naplót írok. Olyan izgi! Még sose volt saját naplóm. Szerettem volna ideírni, hogy mikor kezdtem bele, de hiába kérdezgetem már reggel óta az emberektől, hogy hány óra van, mindig mindenki mást mond! ..."

steverubellreborn 2009.04.01. 01:15:08

@Nehuzdle Merrosz:
Ez rosszabb,Terka ofő hangulatjelentése 1975-ből az úttörők tavaszi parktakarításáról a kerületi PB oktatási osztályának.
Csak még az elödöntetlen,hogy ki utazik Szocsiba.Feri,aki a legtöbb szemetet gyűjtötte?

CrL 2009.04.01. 04:38:03

"bajban ismerszik meg a barát, sokakról új tulajdonságok kerültek felszínre."

dekódolnám ezt egy kis rákódolással:

sok gyenge minőségű ember nekiment pár kevésbé gyenge minőségű embereknek ;]

Wawel (törölt) 2009.04.01. 07:15:51

"Évek óta elfojtott vitákat, személyi ellentéteket hozott felszínre a szocialisták megyei elnökeinek és tisztségviselőinek tanácskozása - írta a Népszabadság Online. Értesülésük szerint a távozó miniszterelnök a megbeszélésen meglepően éles kritikát fogalmazott meg az utódlásra esélyes Szekeres Imrével szemben. Gyurcsány közölte: nem szeretné, ha Szekeres lenne MSZP vezetője, mert emberi minősége erre nem teszi alkalmassá."

A saját kormányának a miniszteréről beszél...

huta9020 2009.04.01. 08:13:31

Jó ez a mobil ellenőrzéses buli! Nyilván minden menő apparátcsiknak van párttelefonja, annak a híváslistáját kellett leadni. Az eszébe sem jut az okosoknak, hogy aki az Indexnek nyomja a információt, az lehet, hogy nem a "céges" telefonját használja erre???

Na, gyere! 2009.04.01. 08:27:06

Nem értek egyet veletek.

Vadai elvtársnő nyilván saját szavazóinak - képzett proletároknak - írja a blogját. Namost mindenki el tud képzelni egy átlag szocit; tulajdonképpen csoda, hogy nem képregényt tett fel.

__ 2009.04.01. 08:33:35

@jakab:

bocs, de 6, és egyébként szívós, mint fán a kéreg.
(forrás: Szabó Iréne/Népszava)

www.vadaiagnes.hu/hir.php?id=31

Bit Rot 2009.04.01. 08:47:35

"Hozzátenném, az a helyzet sem volt mindennapi, amelyben a reformok iránt elkötelezett kormánynak és kormányfőnek dolgoznia kellett."

Valóban ritka helyzet, hogy az MSZP-SZDSZ kormány épp dolgozik valamit :)

Bár inkább akkor se tenné!

Leon 2009.04.01. 09:12:37

@jakab:
Az a baj, hogy a blogban mind az 5-öt egyszerre használja....
süti beállítások módosítása