Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Őrületes sajtóközlemények: Demonstrációba nem illő

2009.04.16. 17:10 K. Funky

Mi speciel minden alkalommal, amikor minisztériumok elé búzát meg egyéb terményeket öntenek, tiltakozó levelet akarunk írni az etióp kormány nevében, az alábbi sajtóközlemény azonban még így is meglepő volt:

A Fehérkereszt Állatvédő Liga (kiemelten közhasznú alapítvány) képviseletében megdöbbenésünket fejezzük ki annak kapcsán, hogy 2009. április 14-én, Budapesten, a Parlament előtt, politikai demonstráció keretében sor kerülhetett libák szabadon engedésére. A cselekmény - függetlenül attól, hogy milyen üzenetet kívánt kifejezni az új miniszterelnökkel kapcsolatban - az adott demonstrációba nem illő, élő állatokat használt fel emberi indulatok kimutatására, és emiatt elítélendő. Ahogyan az idei esztendőben már többször, úgy most is rámutatunk arra, hogy a gazdasági haszonállatok kiszolgáltatottsága nemzeti probléma. A nyilvános, politikai demonstrációkon való felhasználásuk, továbbá az őket "alkalmazó" filmek készítése a magyar állatvédelmi jog máig szabályozatlan területe. 

Ha jól követjük a közhangulatot a széleken, a kossuthtériek és az állatvédők egyébként sincsenek jóban, mivel libát tépni és tömni ősi magyar kötelesség, ez itt viszont egészen új dimenziókat nyithat a két tábor kapcsolataiban. Arról nem is beszélve, hogy milyen szórakoztató lenne a törvény, amely tényleg szabályozza, hogy akkor mit lehet csinálni egy haszonállattal politikai tüntetésen, és mit nem.

4 komment · 2 trackback

Címkék: bajnai gordon kormanyvalsag

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr541069071

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fideszfigyelő 2009.04.17. 12:24:27

Civil Fritz Tamás megmondja Fritz Tamás politológus a polgári körök jászberényi zászlóátadásán való "ünnepi beszéde" után egy hónappal "Civil Összefogás Fórum" mezében szervezett kormányellenes tüntetést. A "civil" tünte…

Trackback: Kifordított ország 2009.04.16. 18:47:20

Hazafias Libák...Igazi jobb oldali libák :) (Libák a zoom.hu-ról) 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Walter Melone (törölt) 2009.04.16. 20:47:52

Mindjárt jön a PETA meg a Négy Mancs és kitiltatják Európából a magyar jobboldalt állatkínzásért.

Sima ügy lesz az EP választás. Nyernek a szocik+SZDSZ+akárki, aki elhatárolódik a libáktól.

cyber panka 2009.04.17. 14:48:21

Írországban minden demonstrációra kihajtanak egy-két tehenet és napokig ott állnak velük. nem rég egy csomó birkát parkoltattak le és akadályozták ezzel a forgalmat. pedig nekik még van is mezőgazdaságuk. a barbárok!

hhh. 2009.04.18. 16:20:01

"politikai demonstráció keretében sor kerülhetett libák szabadon engedésére"

maradjanak szegény libák rabok?
szerintem éljen a libák szabadsága!
süti beállítások módosítása