Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Heti végszó - EP-választás special edition

2009.06.11. 16:58 K. Funky

Jó rég jelentkezett már összefoglalónk a politikai hetilapok vélemyéncikkeinek végszavaival. A múlt vasárnapi EP-választás után azonban úgy éreztük, ez a hét ideális lehet minden magyar publicista számára. Szerencsére nem is kellett csalódnunk.

DEMOKRATA
- És van még sok más tanulság is.
- A népesség elhízása, a pénzpiacok falánksága, tőzsdei túlfeszítettség, ingatlanbuborék - az egész rendszert infarktus és kidurranás fenyegeti.
- Ha tehát az újságokból szedi ismereteit az Amnesty International, remélem, e sorokat is elolvassa, és tanul belőlük.

HETI VÁLASZ
- Abba kell hagyni! Az európai uniós választás eredménye mondatja ezt. Az országnak valóban új energiákra van szüksége, s ez nem remélhető egy teljesen amortizálódott alakulattól.
- Mert lehet azzal kampányolni, hogy Magyarország a magyaroké, de Brüsszelben ülve lényegesen többet kell majd tenni azért, hogy Európa is a magyaroké legyen, hogy legalább valamelyest a magukénak tudják érezni a magyarok, románok, szlovákok. Ez az ő dolguk, és nem is kevés.
- Mert velük jobb már nem lesz, de akadályai lévén a változásnak, feszültebb, radikalizálódóbb még nagyon is lehet.
- Irtó sokba kerül ez nekünk.

HVG
- Hát nem ez a legjobb, ami töürténhet? Mondjanak jobbat!
- Kérdés, hogy vannak-e elegen, akik szerezik a szabadságot, a köztársaságot és a demokráciát. Ha igen, most adott a lehetőség, hogy cselekedjenek.

MAGYAR NARANCS
- És ha ez még nem lenne elég- mint ahogy még ez sem lenne elég -, a demokratikus törvényhozásnak még mindig elég ideje van kitúzni azokat a jogi tilalomfákat, amelyek a nem megyőzhetőeket térítik el az erőszak nyelvétől és gyakorlatától - az igazságszolgáltatásnak pedig meg kell tanulnia, hogy ezeket hogyan tartassa be.

168 ÓRA
- Ha most szétmarcangolnák önmagukat - ahelyett, hogy a 2010-ig hátralévő időben aaktív és önzetlen kísérletet tegyenek a talán éppen a Jobbik offenzívájának hatására józanodni kezdő társadalmi rétegek megnyerésére -, akkor a két radikális, egymással rivalizáló jobboldali párt túszul ejti az országot.
- Szémukra nincs más mondanivalónk, csak ennyi: jobbulást!

9 komment

Címkék: heti vegszo ep 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr421179235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-d(-_-)b- 2009.06.11. 19:02:09

"akkor a két radikális, egymással rivalizáló jobboldali párt túszul ejti az országot."

???

józan' 2009.06.11. 19:59:41

168 óra rockz. Az országot túszul ejti a jobboldal, csattognak a bakancsok, meneküljön, ki merre lát.

...truckdriver. 2009.06.11. 21:15:47

Csak kérdezei a kamionsofőr a nagyon okosaktol,a szadesz választmánya vissza hívhatja O Gy-képviselőit, akik
˝listásak˝, és delegálhat másokat?
Talán fiatal .... ......

fraki 2009.06.11. 23:07:06

Csinál majd az index egy "élő adásban ejtődünk túszul" videót is?

Pazarlási Lista · http://pazarlasilista.blog.hu 2009.06.12. 01:09:04

* A fiatal-demokraták-keresztény-népiek-szövetsége:

Irdatlan fiatalos hevülettel, hatalmas erőket mozgósítva, óriási árokokat ásva választotta le magát felettes énjéről. A gigászi küzdelem során a növekedés ára a torzulás lett.
Elpazarolták fiatalságukat, romantikájukat, hitelességüket, felvilágosultságukat, észérveiket.


* A senior-demokraták-mindenféle-fóruma:

Nyugodt erőként, lépésről lépésre csökkentve cserélte le tagságát és arculatát.
A gigászi küzdelem során egyik lábát az egyik, másik lábát a másik oldalon támasztva csúszott az árok fenekére, fejét mindig a gödör fölé tartva. Elpazarolták tapasztalataikat, bölcsességüket, nyugodtságukat, megbízhatóságukat, szavazóikat.


* A senior-szocialisták-mindenféle-platformja:

Tékozló fiúként (pária többségként) visszakapaszkodott a hatalomba, de érdemtelenül magasra szállt. A gigászi küzdelem során megmámorosodva a szédítő magasságtól, Daidaloszként, megégve zuhant alá a pokol bugyraiba, a valóság rideg talajára.
Elpazarolták baloldali értékeiket, apa szerepüket, hitelességüket, kompetenciájukat, hálózataik pozitív lehetőségeit, költségvetési pénzeiket.


* A felvilágosult-polgárok-szövetsége:

Túldimenzionált szerepét is túljátszva lépett színre, sokáig sikeresen elkerülve a túlfújt léggömb-lét kippukadását. A gigászi küzdelem során folyamatosan zsugorodva az általa is álmodott árok mélyére süllyedt.
Elpazarolták álmaikat, jobbító szándékaikat, hitelességüket, szakértelmüket, megbízhatóságukat, jövőjüket.

negeev 2009.06.12. 08:01:12

Az "aktív és önzetlen" kísérlet sem kispályás a maga nemében. Tudtam mindig, hogy önzetlenségből szeretnének az MSZP-sek megnyerni engem.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.06.12. 08:11:02

@-d(-_-)b-: nekem is ezen akadt meg a szemem...

antitaxis 2009.06.12. 08:14:43

Akkor ez most tulajdonképpen milyen választás is volt? Európa Parlamentbe küldtünk magyarországi képviselőket. Jajaja. Igazi európéereket. Hát, most megtudják majd ott a vadbyugaton, hogy a kalandozások óta eltelt időben kicsit kipihenhették magukat, de most újra jövünk! Magunkfajták leszünk.

Herr Flick 2009.06.12. 09:00:51

Inkább lennék túsz... mint rabszolga. Hamár eme ennyire objektív elemzés felvetette a lehetőséget.

De én is megnézném az élő adásos túszejtést. :)
süti beállítások módosítása