Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Kiegészítés

2009.07.24. 10:57 K. Funky

Miután tegnap publikáltunk egy igen szórakoztató levélváltást, megkaptuk a folytatást is. Úgy korrekt, hogy ezt is közzétesszük-

Tisztelt Alpolgármester Úr!

1. A kérdő mondatok végére kérdőjelet szokás tenni.
2. Ha csak, mint állampolgár, XV. kerületi lakos teszek fel kérdést a polgármesternek, a hivatalnak akkor is kötelessége érdemben választ adni a kérdésre, és semmiképp sem elfogadható egy ilyen arrogáns, lekezelő, méltatlan visszakérdezés.
3. Azért érdekel a kérdés, mert-e témában érintett vagyok (van egy 13 éves lányom), és úgy gondolom, hogy azért mert én rákospalotai lakos vagyok (idestova 40 éve), nem érek kevesebbet, mint egy belváros-lipótvárosi lakos.

Szívélyes üdvözlettel
XY

Tisztelt XY!

A Képviselő-testület ezévben határozatot hozott arról, hogy a 2010. évi költségvetésében biztosít forrást a HPV vírus elleni védőoltásra.

Most folyik annak kimunkálása, hogy mely korosztály, ezen belül csak egy nem (lányok), vagy mindkét nem (fiuk, lányok) kapják-e? A három oltás költségének terheit hogyan viseljék az érintettek? Pl.: mindeni ingyen; rászorultsági alapon; teljes költségtérítéssel.

Mivel az orvos szakma nem egységes annak megítélésében hogy az oltás szükséges-eredméyes, illetve 15-20 év mulva nem okoz-e más szövődményeket, ezért ma a TB nem támogatja az oltást. Az előzőekben felvetett megvizsgálandó kérdésekben (és még több másban) a végső döntés határait a 2010. évi költségvetés lehetőségei adják meg.

Az oltást 2010-ben a házi gyermekorvosok fogják beadni, amiről értesíteni fogunk minden érintett gyermekes szülőt, illetve a gyermekorvosokat.

Üdvözlettel:
Király Csaba
Szociális és Egészségügyi Alpolgármester

6 komment

Címkék: kiraly csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr1001264667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pál a postoló · http://autostat.hu/magazin 2009.07.24. 13:08:45

Kicsit Lúdas Matyi vs. Galiba feeling:

"Mennyé' Matyikám! Moszmá' mindeeegy!"

Sajnos ez a levél csak 1, azaz egy kérdésre ad választ, a tisztelt állampolgár viszont 3-at tett fel. Élek a gyanúperrel, hogy király úr (jaj bocs, tulajdonnevet nagybetűvel legközelebb) ilyen választékos stílusra nem képes (lásd témaidító szösszenet), így a szar melót lazán rátestálta valami hivatalnokra.

Nem vagy te egy kicsit kabbeafaszom, csabi?

HgGina 2009.07.24. 14:55:54

Királyi helyesírás.
A válaszban pótolta a tegnapi hiányzó kérdőjelet: "Most folyik annak kimunkálása, hogy mely korosztály, ezen belül csak egy nem (lányok), vagy mindkét nem (fiuk, lányok) kapják-e?"
Ez ugyanis kijelentő mondat.

Jó lenne azt is napirendre tűzni, hogy az általános iskolai szintet el nem érő Királyokat függesszék (nota bene akasszák) föl.

FormatC: 2009.07.25. 22:47:15

Ha bárki azt gondolja, hogy ez egyedi, akkor nagyon téved!!! Persze általánosítani sem szeretnék, de annak valószínűsége, hogy egy alpolgármestertől ilyen választ kapjon az ember fia (alias "pógár"), bármely magyar településen kb. 8:10. Ez nem XV. ker-i probléma, meg nem szoci privilégium.

Sajnos itt tartunk... (mármint az ország).

Sajnos a demokrácia ilyen melléktermékei irányítják az országot, meg mindannyiunkat.

Nem is olyan régen az egyik prominens képviselőjük azt mondta: "...ha nem tetszik el lehet menni..." (persze nem ilyen összefüggésben és nem szó szerint, de ez volt a lényege).

Tisztelt "politikusaink" NEM TETSZIK! De én megfordítanám: el lehet menni a *****ba!

borovi 2009.07.27. 16:39:34

Mennyi gond van mostanság mindenféle polgármesterekkel, alpolgármesterekkel szerte e hazában! A meleg teszi? Vagy a hivatal? Vagy csak a nevelés hiánya?
süti beállítások módosítása