Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Orbánnal pózol a csepeli MSZP-s

2010.10.01. 13:52 K. Funky

"Furcsa, és időnként erősen megtévesztő kampányt folytatnak a csepeli MSZP-sek. Az egykor szebb napokat látott párt most mindent megragad a hatalom megtartásáért, és nem riadnak vissza semmitől. Talán ezért gondolhatta azt Takács Krisztián, az MSZP egyik csepeli önkormányzati képviselő-jelöltje, hogy nem a mostanában “kevésbé lájkolt” Gyurcsány Ferenccel vagy Mesterházy Attilával, hanem egyenesen Orbán Viktorral reklámozza magát" - írja a Csepel.info blog.

A sztori lényege az, hogy a Takács Krisztián nevű, MSZP-s képviselőjelölt egy csepeli újságban Orbán Viktor kormányfővel közösen pózol. A Csepel.info hírblog szerint mindezt azért teszi, hogy fideszesnek tettesse magát, és ebből a célból direkt lefotózkodott egy felcsúti meccs után a Fidesz-vezérrel. Nem tudjuk, helyt álló-e a csepeli hírblog érvelése, mindenesetre a Csepeli Extra című lap vonatkozó oldalán (ahol a közös Viktor-Krisztián fotó is szerepel) Takács még csak kicsit sem ekézi nyilatkozatában a Fideszt.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr322337125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása