Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Amikor Selmeczi még csak kérdezett

2010.10.27. 13:55 Tóth-Szenesi Attila

"Nem nekem kell tudnom" – mondja Selmeczi Gabriella az Indexnek adott interjúban arra a kérdésre, hogy mekkora volt a magánnyugdíj-pénztárak átlagos hozama. Honnan is kéne tudnia, hiszen ő csak a nyugdíjvédelmi megbízott, akit azután neveztek ki, hogy a kormány államosította a munkavállalók nyugdíjpénztári befizetéseit, de ez most nem érdekes.

sel

Húsz éve viszont még tényleg semmit sem kellett tudnia. Legalábbis nyugdíjügyben. Az esztergomi Vitéz János Tanítóképző Főiskola újságíró szakára járt, és ezzel párhuzamosan már dolgozott a budaörsi vtv-nél.

A mellékelt képen az 1990-es taxisblokádnál láthatjuk, munka közben, amint éppen egy nyugdíjast interjúvol.

Akit érdekel, itt megnézheti a videót>>> (Forrás: www.minalunk.hu/Budaors)

1 komment · 2 trackback

Címkék: fidesz selmeczi gabriella

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr512402805

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Selmeczi delphoi-i magaslatokban 2010.10.27. 15:38:19

Atyafiak, döntés van, jóváírás meg majd lesz. Vagy nem. De mindenki jól jár, az is aki átigazol, az is aki marad. Hogy, hogyan azt nem tudom, hiszen ha mindenkinek jó, akkor minek ez az egész cirkusz. Selmeczi Gabriella úgy látszik megirigyelte Má...

Trackback: Kiflicsücsök-tolvaj őrzi a nyugdíjakat? 2010.10.27. 14:30:52

A Fidesz korábban 14. havi nyugdíjat ígért (természetesen adócsökkentésből). Most 14 havi nyugdíjat vesznek el, az emberek nyugdíjpénztári-befizetéséből. Elvileg nincs okunk aggódni, mert Matolcsy és Szijjártó is megígérte, hogy senki nem jár rosszul. ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

istvankah 2012.10.05. 14:38:06

Utólag ógy néz ki,hogy erre a védelemre a fingot sem lehet rábízni!Azt is benyelik!
süti beállítások módosítása