Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Durva dolgok mennek a zuglói Fideszben

2010.12.28. 15:05 joobs

Azt nem lehet tudni, hogy a most következő történetből mi az igazság, de az biztos, hogy a zuglói Fidesz tagjainak érdekes előélete van, és amúgy a párt környékén manapság az a szokás, hogy mindenki mindenkit följelent. Kedden egy zuglói presszóban tartottak sajtótájékoztatót arról, hogy az egyik fideszes önkormányzati képviselőnőt gyilkosság előkészületéért jelentették fel. A presszóban aztán megjelent az ügy egyik szereplője is, aki megfenyegetett mindenkit ("délutánra meg fogtok dögleni"), így a résztvevők a presszóból szépen elmentek a rendőrségre, és ellene is feljelentést tettek.

A nagyon szövevényes ügy szálai régebbre nyúlnak vissza. A hvg.hu írt arról, hogy szeptember 24-én, a Fidesz Thököly úti irodájában Pusztai Péter (a keddi sajtótájékoztatón megjelenő fenyegető) egy óriási fakanállal (!) kergette és megütötte párttársát, Újvári Józsefet, majd összetörte a szemüvegét, amivel kétszázezer forintos kárt okozott neki. Pusztai akkor azt állította: Újvári volt élettársát, az önkormányzati választásokon szintén fideszes színekben induló Máténé Virág Krisztinát védte meg ezzel.

 

Újvári szeptember 30-án feljelentést tett a zuglói rendőrkapitányságon rongálás és könnyű testi sértés miatt. Miután nem volt elégedett az ügy kezelésével, december 13-án ismét feljelentést tett, de ekkor már olyan iratokat is benyújtott, amelyek szerint egykori élettársa, Máténé Virág Krisztina meg akarta gyilkoltatni őt.

Újvári elmondása szerint 2008 elején tudta meg egy Hlavács Kálmán nevű embertől, hogy 1993-2007 közötti élettársa állítólag megbízást adott a meggyilkolására. Arra a kérdésre, hogy akkor miért nem tett feljelentést, Újvári azt válaszolta: ez egy bonyolult ügy. Hlavács Kálmán mindenesetre videóvallomást tett az ügyről a belpol.hu című "politikai, közéleti hírmagazinnak", amit amúgy Menyhért Mészáros László, a Netkacsa egykori alapítója, a legendás buzilista kitalálója szerkeszt.

A videóvallomásban Hlavács elmondja, hogy 1995 nyarán ismerte meg Virág Krisztinát, aki akkor "madámként dolgozott" a Nagymező utcai Borsalino bárban. A bár az azóta meggyilkolt Szlávy Bulcsú egyik jólmenő vállalkozása volt. Hlavács kurvákat vitt a bárba, ahol Virág Krisztinával osztoztak a bevételen, azaz, mondjuk ki, lányokat futtattak. Az üzletben Újvári is benne volt.

Hlavács vallomása szerint később Virág Krisztina arra kérte meg, hogy Újvári Józsefet “vegyék le pénzzel”. Ez meg is történt, Újváriról 2,5 millió forintot akasztottak le. Körülbelül három évvel ezelőtt Hlavács állítása szerint Virág Krisztina már arra kérte őt, hogy “valamilyen formában ölje meg” Újvárit. A gyilkosságért Virág Krisztina állítólag egymillió forintot ajánlott fel Hlavácsnak, és azt, hogy fideszes kapcsolatain keresztül lakáshoz is juttatja. Miután Hlavács ezt nem vállalta, szavai szerint Virág Krisztina nagyon dühös lett, és azt kérte, hogy akkor legalább csempésszen keménydrogot Újvári lakásába, ő pedig majd ráküldi a rendőrséget.

Jó lenne ismerni a történet másik felét is. Többször is hívtuk telefonon Máténé Virág Krisztinát, "a közismert Nőszirom és Mentor zuglói civilszerveződések alapítóját", a Magyar Torna Szövetség Elnöki Bizottságának tagját, de telefonját nem vette fel. Megkerestük az ügyben a Budapesti Rendőrfőkapitányságot is, ahol kérdésünkre a következő enigmatikus választ kaptuk: “A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányságát a Pesti Központi Kerületi Bíróság bízta meg nyomozati cselekmények végrehajtásával egy hozzájuk érkezett, és hatáskörükbe tartozó bűncselekményről szóló feljelentés kapcsán. Élet ellenes bűncselekménnyel kapcsolatban nem érkezett feljelentés a zuglói rendőrkapitányságra.”

50 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr952544162

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Durva dolgok mennek a zuglói Fideszben 2010.12.30. 15:53:04

Azt nem lehet tudni, hogy a most következő történetből mi az igazság, de az biztos, hogy a zuglói Fidesz tagjainak érdekes előélete van, és amúgy a párt környékén manapság az a szokás, hogy mindenki mindenkit följelent.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RaveAcE 2010.12.28. 16:39:33

Nem jutok szóhoz. Ilyenre képes egy megélhetési politikus?
Vagy azon kell csodálkozni, hogy ez most fideszes?

Filhipposz 2010.12.28. 17:03:51

@RaveAcE: És arról mikor szól majd a fáma, hogy ezt az írást ki rendelte meg?

Véletlenül ismerem a zuglói Fidesz egy jó részét. Elárulok egy óriási titkot: Pusztai Péter NEM a Fidesz tagja, Virág Kriszta is csak mint "veterán" van jelen. Az alapszervezetben pont akkora a káosz, mint bármelyik párt helyi köreiben, ami hirtelen hatalomra kerül. Elárulok egy másik titkot is: Papcsák vezetésével megkezdődött a totális rendcsinálás és megújulás, de ez bizony eltart még egy darabig.

titantoma 2010.12.28. 17:03:59

lehetne ez bármelyik pártban. az a szomorú, hogy képviselő lehet, pedig egy 2x2-es cellában lenne a helye

Orbán a magyar nép ópiuma! 2010.12.28. 18:45:00

Valami nagyon bűzlik arrafelé!
Garaba is milyen gyorsan arrébb oldalgott…

tibike3 2010.12.28. 18:46:04

@Filhipposz:" véletlenül ismerem..." Bravo elvtárs szépen nyalsz a főnökeidnek, mehetsz a jutalmadért, és hátbaveregetésedért.

Húsleves 2010.12.28. 18:46:15

"Azt nem lehet tudni, hogy a most következő történetből mi az igazság"
Ebből a kezdetből már lehet sejteni, hogy a történetből mi az igazság. Az az igazság, hogy a szoci tetveknek bármilyen agyrém fantáziászüleményüket le lehet írni, nem érzik rágalmazásnak. De ha őket bizonyított bűnügyekkel állítják szembe (mint például Gyurcsány közelgő pere Schiffer András feljelentése nyomán), akkor az üldöztetésükkel ordítozzák tele a világsajtót.

Roppongi 2010.12.28. 18:46:27

@Filhipposz: Mar csak azzal a titokkal maradtal ados hogy Te szemely szerint milyen pozicioban vagy az adott partszervezet adott helyi galerijeben?

gromek7 2010.12.28. 18:46:41

@Filhipposz: Azaz pontosan ugyanolyan semmirekellő társaság, mint a többi pártszerv. Ős zuglói vagyok. Volt itt már fideszes polgármester is, akkor sem fejlődött a kerület és ugyanazok a önkormányzati pattanások szipolyozták a lakókat, mint előtte és utána a szadesz/maszop alatt.

OkoskaTo:rp 2010.12.28. 18:46:55

@Filhipposz: Úgy érted, Papcsák vezetésével a kerületet legfeljebb átutazóban látó káderekkel történő hatalomátvétele zajlik? De tény és való, Rátonyi (2006-ig polgármester) "személyes érintettsége" különösen a Sportcentrum eladása és a kerület vagyonvesztése körül már a Fidesznek is vállalhatatlan volt, helyette más kellett.

tcom 2010.12.28. 18:47:09

Reméljük a Kedves Vezető ide is kirendel egy "zuglói fidesz-védelmi megbízottat"!

Vajon mennyit dolgozhatnak ezek?

Valószínűleg minden idegszálukkal a kerületük munkáin, a zemberekre gondolnak.

Filhipposz 2010.12.28. 20:01:13

@OkoskaTo:rp: Csak részben van igazad, mert alapító tagok is részt vesznek a rendteremtésben, de szerintem nem ez a lényeg, hanem hogy tényleg a megújulás irányába tesz konkrét lépéseket. Az engem ért nemtelen és értelmetlen vádakra itt és most nem reagálnék, egyébként teljesen érdektelenül írtam le a tényeket, annak, akit ezek érdekelnek, és nem az újabb uszítás.

Kerek négyszög 2010.12.28. 20:01:22

Ejnye. Hát ez lenne a keresztyén erkölcs? A keresztyén értékrend?

forro44 2010.12.28. 20:01:36

Hmm. Elég nagy lehet a káosz Zuglóban, ha Papcsák az országos helyett a helyi "rendcsinálást" választotta (önként, persze)...:-))

Filhipposz: én meg Papcsákot ismerem, nem véletlenül, még nyírségi működése idejéből. Háát, ha tőle rendet vártok... :-D

OkoskaTo:rp 2010.12.28. 20:24:42

@Filhipposz: Ugyan már, mégis ki a fene vagy te? Olyan nagyon tiszta csak nem lehet a lelkiismereted, ha ennyire titkolod kiléted. Egész konkrétan egy fideszes komment-troll vagy csupán, ahogy korábbi hozzászólásaidat elnézem.

gusthy1 · http://kolyokjoga.blogspot.com 2010.12.28. 21:37:26

Az én apukámnak meg CSÉB-je van :)

Itt mindenki ismer valakit.
Vicces.

hátmármindennicknévfoglalt 2010.12.28. 21:37:41

A "veterán" az a mozgalomban kapta ezt a kitüntető sarzsit, vagy a szexmunka sajátos stációját jelzi a kitüntető cím?
Ha hányatott életében megfordult a zalaegerszegi szexmozgalmi munkában találkozhatott a mai médiacézár műhelyével is.

yeti-ufo hibrid 2010.12.28. 21:37:52

:O
Ugye, ez komoly?
Mert viccnek nagyon durva lenne.

Komponista 2010.12.28. 21:38:22

@Húsleves: Ejnye, bejnye... A gyógyszert megint elfelejtetted bevenni!

martinasz 2010.12.28. 21:39:14

@Filhipposz: T.Filipposz! Ha már annnyira jól értesült vagy bizonyára azt is tudod,gogy az úr aki a Stefánia.Gizella sarkán a TÜCSÖK MŰINTÉZMÉNY tulajdonosa volt már minden éppen csak akasztott ember nem! Volt már MDF-es ,gyüjtött már kopogtatot a Jobbiknak, most meg Fidesz képviselő Ami meg az épp most regnáló polgit illeti ,majd pont ez a "maffiozo zugügyvéd" fog rendet tenni....még egy használt kocsit sem vennék tőle! ....de mégis mi lesz a Bosnyák téri kerületközpottal? a Project jövőre lép a 18-ik esztendejébe....még a anno 93-ban a T.Kutalikné kezdte.....mi meg már unni kezdjük .de nagyon! HihiHi

nemzeti csótány írtó 2010.12.28. 21:39:34

@Filhipposz:
jaj, jaj, jaj te ostoba!
Ez most komolyan mondtad?

HgGina 2010.12.28. 22:13:39

@martinasz: hitelesség?
A Stefániának és a Gizellának nincs sarka.
Ez sarkalatos pont a hsz-edben.

szokbar 2010.12.28. 22:13:55

@OkoskaTo:rp: Rátonyi azért gondoskodott arról, hogy legyen még beleszólása dolgokba; a lánya ott van a képviselőtestületben.

nyesta 2010.12.29. 10:06:54

légycsapó! Az a keresztény erkölcs, amit az MSZP csinált Csepelen, ahol meg is ölték egymást az elvtársak!

martinasz 2010.12.29. 10:07:03

@HgGina: Majd nézd meg a téképen ! Jó?

nyesta 2010.12.29. 10:07:08

@Hertelendi: Minek takarodna már? Ő nem a Gyurcsány!

OkoskaTo:rp 2010.12.29. 10:07:20

@HgGina: Dehogynincs sarka a Stefániának és a Gizellának. Kb. a Népstadion szoborparkos futópályájával szemben. Mielőtt beszólsz, legalább egy térképet nézz meg, ha már nem vagy ismerős a kerületben!

@szokbar: Jaja. A sok birka úgyis pártnév alapján szavazott, vagy hogy jajjdecsinilány.

raszti 2010.12.29. 10:08:00

Papcsák.. Rendet a fejekben kéne tenni először. Mert meglehet fenyegetni a közalkalmazottakat, hogy nincs ez meg az. Aztán cédét osztani a templom előtt. A cédét nem tudjuk megenni.

Filhipposz 2010.12.29. 10:08:19

@Bokány: Köszönjük meggyőző és sziklaszilárd érvelésedet. Egyes.

Amúgy komolyan mondtam, legalábbis nekem közvetlen közelről ez a határozott benyomásom.

Látom nagyon rápörögtetek a beszámolómra, remélem egy-kettő rá is rántott a répára, annyira be vtok izgulva. Sztem néhány év múlva fogjuk csak meglátni, kinek volt igaza. A Bosnyák tér jó példa, ha Papcsáknak van esze, vagy leállítja (ami nagyon nem egyszerű), vagy csak korlátozott formában engedi megvalósulni, ugyanis az emberek ezt egyszerűen NEM AKARJÁK! Ha megépül, az kőkeményen a Jobbik malmára hajtja a vizet...

Filhipposz 2010.12.29. 10:08:28

@martinasz: @HgGina: Semmi közöm a vitátokhoz, de a Gizella út a Stefániától indul. Valóban azon a tájon van Pusztai úr műintézete, és ő valóban volt már minden, de nem győzöm hangsúlyozni, nem Fidesz tag.

OftF 2010.12.29. 10:08:38

@HgGina: Hehe, te se jártál még Zuglóban... Sajnálattal közlöm, hogy a Tücsök valóban a Stefánia és a Gizella sarkán van.

varnai 2010.12.29. 10:09:04

Amenyyire innen a testületből, LMP képviselőként látszik a helyi fidszben kemény csata folyik. lásd blogom: www.varnailaszlo.blog.hu
Papcsák rendteremtése azt jelenti, hogy a hozzá hű, neki elkötelezett,leginkább alföldi haverokat teszi poicióba, lásd a Vagyonkezelő élére kinevezett Mazsú Gergely, ( a testvér a Papcsák ügyvédi irodában dolgozik) jogi tanácsadónak a szintén debreceni Mező Istvánt, vagy a zuglóiak közül a szervilisebb, önálló véleménnyel, politikai hátországgal nem rendelkező karrierisákat teszi pozícióba, pl. a tulajdonosi bizottság élére Bihary Lacit. A miliárdokat kezelő, frissen alakított Eszközkezelő KFt felügyelő bizottságába is a huszonéves fidelitasos képviselők kerültek.

Jokerpofa 2010.12.29. 10:09:20

25millaert azert csak beirom, en sunaznam a Krisztit, jo MILF, milyen lehetett 15 eve

átlátó 2010.12.29. 10:09:33

Azt a totvás hétszentségit! Akkor ehhez képest az én ügyem, melyben azzal vádol a nagyhatalmú E-ON, hogy nyitott lépcsőházban, de legalább közös óraszekrényben, amihez mindenki-bárki odafér és láthatja is, szóval én a villlamos mérőberendezést manipuláltam behatásilag. Az én ügyem ehhez a bonyolult magaspolitikai ügyhöz egyszerűen háztartási keksz.

dark future · http://www.andocsek.hu 2010.12.29. 10:09:38

ebben az egészben a legdurvább a kétszázezer forintos szemüveg...

Martian (törölt) 2010.12.29. 10:09:57

@martinasz: "Stefánia.Gizella sarkán"

A párhuzamosok csak a nem-euklédeszi geometriában metszhetik egymást... :) nem tudok Zuglóban ekkora tértorzulásról... :) bár igaz, a pártügyek sötétsége a fekete lyukakéval vetekszik! :))

gromek7 2010.12.29. 10:10:06

Csak tudnám, ki szavazott rájuk. Biztos ők is elcsalták. Monnyanak le....

mojszipupi 2010.12.29. 10:10:13

Erre szavazott a forradalmár. Éljen a nagyvezérünk! Szorgos népünk győzni fog!

reálisan 2010.12.29. 10:10:27

Nagyon vergődnek az elmúlt bukott szoclib rendszer fan-jai, hogy valami rosszat találjanak a FIDESZ háza táján.

Gyenge próbálkozás, családi vitás ügybe pártot keverni... Igaz, ha nincs más. Bezzeg nálatok csak röpködtek az ellopott százmilliók, milliárdok Földesi-Szabó, Hunvald, Hagyó hosszú a lista.

SzabóJózsefné 2010.12.29. 10:10:34

@HgGina: Már hogyne lenne, mikor van!
És tényleg ott a Tücsök a sarkon.
Ha nincs helyismereted, toldd meg egy térképpel:))

Krutzifix 2010.12.29. 10:11:03

@HgGina: Hitelesség? A Stefániának és a Gizellának VAN SARKA. (és nem Kata :)) Ha nem vagy zuglói, legalább egy térképet nézz meg, mielőtt másokat kritizálsz! Jó levegő lévén, esetleg sétálj el a Tücsök felé, és olvasd el az utcanévtáblákat!

Egyébként én (is) ismerem mindkét embert, elég nehéz felfogni, elhinni a történteket, ha valóban megtörténtek. Újvári "megfenyegetését" még csak-csak, hisz kivel nem fordult elő hasonló, ha az éppen aktuális nője körül megjelent a volt partner. A többi meg a múltba vész.
Azt, hogy ez szoci mű lenne...hát valóban ápolóra szorul, aki ilyesmit feltételez! Azért az Zuglóban sem volt köztudott, hogy a két embert - Virágot és Pusztait - gyengéd szálak kötik össze! És ezzel a papcsáki rendcsináló akarattal éppenhogy lehetne akár fideszes mű is!

Krutzifix 2010.12.29. 10:11:14

@szokbar: Sőt! Rátonyi is ott van a testület és a polgármester mellett. Írhatnám, szrencsére, mert ő mégiscsak jól ismeri Zuglót!

Lasombra 2010.12.29. 10:11:22

@HgGina: de van. a stadionok között. bár azt nem tudom, hogy van-e ott tücsök vagy sem.

Hozzá Szóló 2010.12.29. 10:11:30

Szerintem a fidesz szánalmasságát a hetedik kerületben lehetett mindig is a legjobban észrevenni. Ott nevek nélkül is tudtuk mindig, hogy káosz van és sértődések...
De hát a szocik annyit mindent rontottak el, hogy nem nyerhetett más se tavasszal, se ősszel :(

Peetee 2010.12.29. 10:12:09

A fidesznek már nem kell aggódnia.
Polt Péter legfőbb ügyész, aki akkor is leállítaná a nyomozást, ha személyesen Orbán Viktor termelne Cannabis-t 150 hektáron tízezer ember előtt!!!

Nem kell félni, mosmár van állampolgár, meg polgárabb állampolgár.

sanyisanyi 2010.12.29. 10:12:22

Nem csak ott vannak durva dolgok.
Például a ceglédi fidesz is megérne egy misét.
Amikor úgy kell kivezetni a polgármester/országgyűlési képviselő "urat" az ülésteremből, mert annyira részeg volt, hogy beh*gyozott...
süti beállítások módosítása