Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Nem látta előre testvére lecsukását a kormányzati jós

2011.07.04. 13:12 kirk kapitány

Néhány nappal Szilvásy György őrizetbe vétele előtt új poszttal jelentkezett a Kormányzati Tanácsadó Jósda. Szilvásy Péter parapszichológiai műhelye éppen azt javasolta a kormánynak, hogy legyen együttműködőbb. De nem azért, mert testvére jövője aggasztotta, hanem az államformája miatt, a császárság kihirdetésének ugyanis súlyos következményei lennének.

Szilvásy Péter, kormányzati jós az Orbán-kormánynak is ad tanácsokat, pedig a Fidesz az előző ciklusban elég csúnyán bánt vele, amikor belekeverte a napi politikába.

Szilvásy Péter éppen testvére regnálása idején honosította meg Magyarországon az ezotéria közéleti műfaját. 2007-ben az akkori ellenzék rá is szállt azt firtatva, hogy Szilvásy György és az általa irányított Kancellária vajon tényleg felhasználja-e javaslatait. Az akkori kormányszóvivő mély empátiával fogalmazva bejelentette, hogy tisztviselők, akik megkapják a leveleket, a delete gombbal szokták kezelni az azokban található javaslatokat.

A kormányzati mellőzés nem szegte Szilvásy Péter kedvét. Két hónapja újraindította a Kormányzati Tanácsadó Jósda honlapját.

Az április 30-i beköszöntőből kiderült, hogy a cél, „a kormányzat részére parapszichológiai és irracionális implicit módszerek felhasználásával a nem-konvergens és nem explicit problémák, feladatok megoldáshoz információk” kidolgozása, a projekt teljes használhatósága azonban csak 2012-re fog beérni. Az új javaslatok már nyilvánvalóan az Orbán-kormány számára készülnek. A legfrissebb, június 27-én publikált poszt mindjárt két tanácsot is tartalmazott:

1. Szeptembertől másfajta, együttműködőbb és konstruktívabb gondolkodásra, cselekvésre van szükség, ezért hasznos lenne néhány felső vezető cseréje (pl. szóvivő, miniszter)

2. Az ország államformájának helyes meghatározása és deklarálása ugyancsak lényeges, mindennapos kérdés. A köztársaságnak nagyobb a támogatottsága. A császárságnak (királyságot még egyszer már nem lehet) bár gazdagabbak a támogatói, de nem tanácsos megkísérelni sem. Nemzetközi elszigetelődés, önkényuralom, ellenségeskedés és destrukció lenne a következménye. Valószínű, hogy azon névtelenségbe burkolózó háttérben megbúvó személyek, akik a diktatúrát erőltetnék, már augusztusban lényegesen degradálódnak, hiteltelenné válnak. Az ország sorsának lényeges javulását inkább októbertől, majd pedig márciustól jósoljuk.

A Szilvásy Györgyöt fenyegető ügy vagy túl explicit volt, vagy nem elmaradtak az irracionális információk, a sajtót izgalomban tartó titokzatos gyanúsítás hátteréről a jósdától sem lehet megtudni részleteket.

Szólj hozzá!

Címkék: szilvasy gyorgy szilvásy péter

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr903037434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása