Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Vadai már tudja, hogy Szilvásyék ügye nagyon súlyos?

2011.07.18. 15:52 K. Funky

Vadai Ágnes az országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke hivatalból részt vehetett azokon a zárt és utólag titkosított bizottsági üléseken, amelyeken a Szilvásy-Galambos-Laborc-féle állítólagos kémügy részleteiről tájékoztatták a képviselőket. Azt gondoltuk, a képviselőnő ezek alapján állítja legújabb közleményében azt, hogy ez a  harmadik Magyar Köztársaság történetének legsúlyosabb államellenes bűncselekménye. Vagy mégsem?

Szövegelemzés következik. Kérjük olvassa el a szöveget és válaszoljon az utána következő kérdésre.

A harmadik Magyar Köztársaság történetének legsúlyosabb államellenes bűncselekményével kapcsolatos gyanúsításokkal összefüggésben az elmúlt napokban olyan információk láttak napvilágot, amelyek indokolttá teszik azt, hogy Polt Péter legfőbb ügyész vizsgálatot indítson annak kiderítésére, hogy megvalósulhatott-e az ügyben államtitoksértés (visszaélés szigorúan titkos és titkos minősítésű adattal), illetve történt-e olyan cselekmény, amely a Büntető Törvénykönyvbe ütközik, és büntetőeljárás megindítására okot adhat. Ezért a mai napon levélben fordultam Polt Péter legfőbb ügyészhez, és kezdeményeztem az ügy kivizsgálását.

Vadai Ágnes,
a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke,
országgyűlési képviselő

 

 


Mindezt csak azért kérdezzük, mert telefonon felhívtuk Vadai Ágnest, hogy magyarázza el, mi alapján állítja, hogy a Szilvásy-Galambos-Laborc-ügy a harmadik Magyar Köztársaság történetének legsúlyosabb államellenes bűncselekménye. A képviselőnő nem is értette  kérdésünket, mivel szerinte a közleménye egyáltalán nem erről szól, majd azt mondta: egyértelműen az a nagyon súlyos, hogy ezt a három embert meggyanúsították, hasonló az elmúlt húsz évben nem történt. Ráadásul nagyon súlyos ügyben gyanúsították meg őket, hiszen az államellenes bűncselekmény, valljuk be, nagyon súlyos, nem is vethető össze egy lopással például. És mikor volt utoljára olyan, hogy ilyen ügyben egy titokminisztert és két titkosszolgát gyanúsítottak volna meg. Ezt mondta.
 

Szólj hozzá!

Címkék: szilvásy györgy vadai ágnes galambos lajos államellenes bűncselekmény

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr713077291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása