Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Vasgolyó vagy rovar kínozhatja Orbán Viktort?

2011.09.12. 11:03 Pageréty Irma

Orbán Viktor a hétvégén Kötcsén senkivel sem tudott rendesen kezet fogni, pedig polgári pikniket tartottak a településen, ahol sok ismerőst kellett köszöntenie a miniszterelnöknek. 

A Blikk számolt be arról, hogy Orbán látványosan nem használta a jobbját. Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő a következőt mondta erről a lapnak: Orbán karja bedagadt, nagyon fájt neki, ezért fáslizta be.
 
Egy Blikk által megszólatatott belgyógyász szerint akár teniszkönyök, pók- vagy darázscsípés is okozhatta a bedagadást.
 
Ugyanakkor a TV2 reggeli műsorának augusztus 25-i adásából kiderült, hogy Orbán Viktor vasgolyóval szokott edzeni. A műsor szakértője szerint ez „agresszív és gyors” módszere a testgyakorlásnak, és csak edző felügyeletével érdemes elkezdeni. El tudjuk azt is képzelni, hogy nem egy kicsi rovar, hanem egy nagy vasgolyó okozhatta a miniszterelnök kezének bedagadását.
 
A kézdagadásra azonban még egyéb válaszokat is ad az internet. Felmerülhet például a kubitális csatorna szindróma, ami akkor jelentkezik, amikor egy fontos ideg a könyökcsonthoz szorul.
 
Előfordul, hogy kormányfők megsérülnek. 2009. szeptember végén például Gyurcsány Ferenc bokája ment ki, amikor a Hármashatárhegyen futott, 2008 nyarán pedig Achilles-ínára panaszkodott a szocialista politikus. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr713220272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása