Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Csúnyán beégett Gyurcsány kurvázó főembere

2011.10.27. 11:44 Urbán Viktor

 Nem kevesen tartották eddig is a magyar közélet legvisszataszítóbb figurájának Gyurcsány Ferenc szövetségesét, a volt miniszterelnök visszatérését támogató akciókat saját pénzéből is finanszírozó Facebook-mániás Dániel Pétert, az úgynevezett kaszinótojásos ügyvédet. Az politikai elfogultságtól mentesen is nyilvánvaló volt, hogy Dániel ritka ízléstelen fickó, de emiatt volt gyakran szórakoztató is, hiszen egy normális ember nem kenne össze közhivatalokat mindenféle élelmiszerekkel, de akkor a világ is unalmasabb hely lenne.

Dániel most ehhez képest is képes volt paradigmát váltani, és egészen új, nemhogy a magyar közéletben, de a magyar köcsögkommetelésben is ismeretlen szintre emelni az ízléstelenséget.

A dolog azzal kezdődött, hogy Dániel titokzatos okokból nekiment Wittner Máriának, és azt írta róla a Facebookon, hogy "Sok ismerős megkérdezte már tőlem, hogy mit jelent Wittner Mária neve után az '56-os halálraítélt' jelző. Most tehát közkívánatra megválaszolnám. Az egy primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti megérdemelt jelzője. Nem több és nem is kevesebb. Ennyit jelent."

Ez csak az első felvonás volt, Dániel ugyanis később részletes leírást adott arról, hogy Wittner Mária lepattant, egy tál ételért dugó kurva volt "Mocsok" becenéven, és cigarettát nyomott el a Köztársaság téren lábánál felakasztott Molnár Béla kiskatona testén. Dániel Péter ezután kivágta az adu ászt: Wittner Mocsokot nem más, mint a saját nagybátyja - nem Wittneré, hanem Dánielé - tartóztatta le. Elfogult jobbos olvasóink már itt "lám-lám"-ozhatnak, de hol van még a vége!

Dániel, a bunkó Fidesz-rezsim "bableveses futókurvázó" alternatívája, ugyanis beposztolt a Facebookra egy fotót is, amin szerinte Wittner Mária látható a lábánál felakasztott ávóssal. (Jó választás, ez a kép volt ugyanis az egyik legfontosabb propagandafegyvere a forradalmat vérbe fojtó gyilkos diktatúrának.)

A kép alatt sorakozó kommentek alapján - szerencse, hogy ezek semmilyen szempontból nem reprezentatívak - a naiv ember azt is hihetné, hogy a Gyurcsány-mozgalom leglelkesebb támogatóinak nem kis része egykori ávósokból, ávós-drukkerekből, de minimum olyan emberekből áll, akik 56-ot ellenforradalomnak tartják, a forradalmárokat pedig gyilkosoknak.

A remek threadet aztán egy normális ember hangja zavarta meg: Eörsi László történész, a kor ismert szakértője jelentkezett egy apró helyesbítéssel:

Majd nemsokára újra próbálkozott:

Azt hiszik, Dániel és baráti köre ezután elszégyellte magát és bocsánatot kért, vagy legalábbis elhallgatott?

Dobtár méretű tévedés!!!

Eörsi kitartóan kísérletezett, egyelőre hiába:

Aztán végre megtörtént a csoda és Dániel Péter a földig hajolva kért bocsánatot a kivételesen gusztustalan karaktergyilkosságért. Csak viccelek:

Mit mondjak, nem lennék a kormány helyében éppen akkor, amikor egy ilyen erős morális alapra építkező, a webkettő lehetőségeit maradéktalanul kihasználó, friss szellemiségű ellenzéki erő bontogatja a szárnyait.

Szólj hozzá!

Címkék: facebook gyurcsány ferenc wittner mária ávó lincselés troll dániel péter

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr653333490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása