Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Igazságos, mint az SZDSZ, nemes, mint az MDF

2011.10.27. 11:13 akiraly

Elfogytak a szavak, egyszerűen semmit sem tudunk hozzátenni Eörsi Mátyás szavaihoz. "Ha Gyurcsány Ferencnek sikerül egyesítenie az SZDSZ igazságát, az MDF nemességét és az MSZP szerethetőségét, akkor ebből még bármi lehet" - nyilatkozta az egykori szabad demokrata parlamenti képviselő a Népszabadságnak a szombaton párttá alakult Demokratikus Koalícióról.

Talán csak annyit, hogy az SZDSZ és az MDF húsz év után a tavalyi választásokon kihullott a parlamentből, az MSZP-ért pedig a választók tíz százaléka rajong olthatatlanul.

És bár Eörsi szerint "nem új SZDSZ készül, mert az SZDSZ liberális volt, Gyurcsány Ferenc pedig szociáldemokrata", az udvarlás kölcsönös. A DK nem létező frakcióját vezető Molnár Csaba szerint ugyanis "az a liberalizmus, amit Kuncze, és az a költségvetési fegyelem, amit Bokros képvisel, nagyon közel áll hozzánk".

 

Ezúton is kívánunk sok sikert a két halott és az elhagyott haldokló olajfájának!

Szólj hozzá!

Címkék: szdsz mdf igazságos nemes eörsi mátyás szerethető demokratikus koalíció

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr763333417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása