Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Ki a fasz a Dajcstamás?

2011.10.28. 12:39 K. Funky

Hiába provokálja a millásokat Deutsch Tamás, hiába próbál beszólni, nem veszik komoly partnerszámba, pedig maga ajánlkozott, hogy Orbán Viktor helyett védi meg a rendszert, ami a millásoknak nem tetszik. A Fidesz brüsszeli honatyája a Facebookon üzent, hogy ha a millásoknak van egy kis ráérő idejük két kampányklipp forgatása és ki tudja még hány, több tízezres demonstráció szervezése között, nyilvános beszélgetésre hívja őket.

Az előzmény az, hogy az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért képviselői Orbánnak írtak egy nyílt levelet, hogy ha még mindig szereti a nemzeti konzultációkat, akkor most itt az alkalom, hogy egy több tízezer embert izgató kérdéskörben konzultáljon.

Az önkéntes helyettes, Deutsch válasz nélkül maradt, ezért újra jelentkezett. Az első üzenethez képest gyorsan változtatott is a viszonylag hivatalosból stílusból suttyó kommentelős hangnemre. (Persze azt sem zárható ki, hogy csak ironizált.) „Semmi válasz. Mindannyian megfutamodtak? Lófasz a párbeszédre? Bort isznak és vizet prédikálnak? Antiszemiták? Egyik sem facebookozik közülük? Pedig tele vagyok félelemmel amiatt, hogy az utcára vitték az embereket. És mi lesz, ha nem tudják majd hazavinni őket? Azt hiszem, lassan disszidálásra kényszerítenek. Ráadásul, szart sem ér a diplomájuk. Meg se lehet különböztetni a videóikon, hogy melyikük lány és melyikük fiú. Pedig én csak beszélgetni szerettem volna. Nem ezt ígérték. Nem tetszik, nem tetszik, nem tetszik a raped!”

A faszozás megtette hatását. Juhász Péter, a millások szóvivője kiposztolta saját oldalára, hogy hát akkor „ki a fasz az a dajcstamás?" Jött néhány felületes reakció: who the fuck cares, really, sztem már a Fidesz se emlékszik rá, egy a romkocsmák népéből, de aztán Bárdos Deák Ágnes megadta a részletes választ. "Egy csávó, aki egy reggel, anno, prágában arra ébredt matt másnaposan, hogy dutyiban van - és ettől valakinek érezte magát, felkerült a választási plakátokra, mert jól mutatott, aztán elvégeztették vele a gyorstalpalót, hogy minisztert csinálhasson a haverja belőle. Persze csak sportminisztert, mert az egyetemtől nem lett több az esze. Azt mondják, annyira nem, hogy kínos volt már a haverjának is, és elpaterolták Brüsszelbe, hogy ott talán kevesebb vizet zavar. de azóta szenvedélybeteg, twitter-függő lett."

Előre megmondjuk, hogy ebből még lesz vita, de az nem a rendszerről fog szólni.

Szólj hozzá!

Címkék: deutsch tamas

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr393336024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása