Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Ne akaszd fel magad, mert ha szavazol, lesz csajod

2011.11.09. 15:41 kirk kapitány

Egy tízrészes szappanopera 1 perc 48 másodpercbe tömörített ajánlójával lépett be a II. kerület időközi parlamenti képviselőválasztás versenyébe a JESZ.

A JESZ egy politikai párt, az MDF utódszervezete, ha valaki hirtelen nem tudná hova tenni. Szóval ez a JESZ is indít saját képviselőjelöltet az alkotmánybírává lett Balsai István választókerületében, de ehhez kellett egy kampányszerűség is.

Mivel a makrogazdaság kérdéseihez, foglalkoztatási helyzethez, miegymáshoz nem sok köze volt eddig a pártnak, azt a megoldást választották, hogy a mindennapok kihívásaival küzdő polgár szemszögéből közelítik meg a drámai problémát, hogyan lehetne elvezetni a II. kerület lakóit az urnákhoz. A polgárt a JESZ egy fiatal férfi képében láttatja, aki el van keseredve, sőt az öngyilkosság gondolatával játszik, sőt már éppen nekilát a búcsúlevél megírásának, mert kötél készen várja. De ekkor kiderül, hogy nem fog a toll. Így kezdődik, és ágyjelenettel végződik a film, közte rengeteg érzelem, fordulat, választás.

De nem akarunk spojlerezni, a lényeg, hogy ha a polgár elmegy szavazni, nem lesz szüksége kötélre.

Szólj hozzá!

Címkék: kampány jesz

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr553366062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása