Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Szanyi Tibort megrészegítette az ellenzéki pozíció

2011.12.19. 13:36 Urbán Viktor

Indexes 1: - Ide nézz, milyen törvényjavaslatot nyújtott be Szanyi kapitány. A szóvicc! A KISZ-titkározás meg a komcsizás! A hétvégén már volt egy közleménye, amiben Orbánt KISZ-titkározta, nagyon megtetszhetett neki a poén.

Indexes 2: - Biztos megszondáztatta pár ismerősével.

Nyilván találkoztak már olyan okoskodó alakkal, aki azon nyafogott, hogy milyen kár, hogy ebből a nyomorult magyar belpolitikából még a humor is hiányzik. Na, most kiprintelhetik ezt a weboldalt és - "ezt akartad???!!" kiáltással - az arcába dörgölhetik a nyomorult okoskodónak. Ennél még a karót nyelt komolykodás, sőt még egy KNDP-s parlamenti beszéd is sokkal de sokkal jobb. Pedig mi az ismétléses humor nagy barátai vagyunk és mi viccesebbet képzelhetnénk el, mint hogy az összes ember közül éppen Szanyi Tibor komcsizza a kormányt. De ami rossz, az rossz, ez pedig még a Mátrix harmadik részénél, sőt a 3D-s Kis Vuknál is rosszabb. Olvassák és borzongjunk együtt azon, hogy parlamenti gépírónak se lehet könnyű lenni.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mszp parlament törvényjavaslat szanyi tibor agyblokkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr483475506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása