Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Három hete nyomtatják Gyurcsánynak a vádiratot

2012.04.26. 10:32 akiraly

 Késik a vádemelés a Sukoró-ügyben, írja a Népszabadság. A folyamatot minden bizonnyal a volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc akasztotta meg. A büntetőeljárási törvény értelmében a gyanúsítottnak joga van megismernie a nyomozás során keletkezett iratokat, Gyurcsány pedig a lap értesülései szerint az ügyészek nem kis meglepetésére nyomtatásban kérte az iratanyagot.

Ami összesen negyvenezer oldal. Az ügyészség harmadik hete másolja neki az anyagot.

Valahol értjük Gyurcsányt. A francnak lenne kedve negyvenezer oldalt monitoron olvasgatni, ha pedig maga akárná kinyomtatni, az még az országgyűlés legvagyonosabb képviselőjét is anyagi romlásba dönthetné.

A legnépszerűbb nyomtató és fénymásoló cégnél, a Copy Generalnál egy fekete-fehér oldal fénymásolása a kedvezményes időszakban is 14 forint, nyomtatásra pedig csak a színes nyomtatás 149 forintos oldalankénti ára van feltüntetve oldalukon. Tehát 560 ezer forinttól 5,96 millió forintig terjedhetne a nyomtatás ára.

De még a Copyguru kedvezményes, 2500 oldal felett 9 forintos tarifájával számolva is 360 ezer forintjába kerülne. Ennyi pénzből Zsiga Marcell szerint hét és fél hónapig lehetne megélni.

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány ferenc nyomtatás sukoró

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr744474365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása