Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Már nem szűz a jobbikos Apáti István

2012.06.26. 12:09 Esterházy Attila

"Nincs jobb dolog, mint bevezetni valakit egy számára ismeretlen világba.
Elvenni a szüzességét, nem a testi, hanem a lelki szüzességét."
(Paulo Coelho)

Bréking: Apáti István már nem szűz! A jobbikos képviselő szexuális életével hencegett a parlamentben. Amikor a fideszes Gruber Attila egy felszólalásában utalt Apáti magánéletére, a politikus mérget emlegetve büszkélkedett szexuális teljesítményével. 

Gruber Attila parlamenti felszólalása a 196. ülésnapon (05.30.)

DR. GRUBER ATTILA (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Az elmúlt időszakban azon túl, hogy megtudtuk, hogy Apáti képviselőtársunk már nem szűz (Dr. Apáti István: Erre mérget vehetsz!)

A képviselő Wikipédia-oldala szerint egyébként „a banki szférában dolgozó feleségével a közeljövőben tervezik a családalapítást”. Az ilyesmire szokták mondani, hogy egy ágyban az ellenséggel. Ez máris más megvilágításba helyezi a Fidesz székházára kihelyezett feliratot, amivel a Jobbik megatüntetésére készültek:

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz jobbik apáti istván gruber attila

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr534611954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása