Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Kovács László világbajnok lett azonnali kérdésben

2012.09.17. 11:38 Urbán Viktor

Kovács "Profi" Laci bácsi így romjaiban is fél kézzel veri a teljes parlamenti és azon kívüli ellenzéket, kedvencünket, a rumos hordón ülő Szanyi Kapitányt is beleértve. A legkanosabb magyar baloldali úgy tud tömöríteni, hogy azt semmilyen formátum sen csinálja utána. Pár perccel ezelőtt nyújtotta be legfrissebb azonnali kérdését, amivel pár óra múlva úgy szorítja a sarokba Orbán Viktort, mint Varga képviselő az engedetlen ribancot. A kérdés címe ennél elemibb erejű már nem is lehetne, talán Pilinszky János tudna ilyet, ha élne és képviselő lenne. A cím ugyanis ennyi: "Miért?" Remegve várjuk, mit tud lépni erre a Felcsúti Róka.

Szólj hozzá!

Címkék: parlament kovács lászló azonnali kérdés

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr684782870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása