Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Ovis balhé a parlamentben

2012.10.05. 16:52 Esterházy Attila

„Józsa István és Borbély Anett hozza ki az ellenőrzőjét!” – ezt nem mondta Kövér László házelnök májusban, pedig így talán elkerülhető lett volna, hogy októberben arról panaszkodjon a Fidesz női tagozata, hogy tavasszal egy MSZP-s képviselő meghúzta az „osztálytársa” haját.

Kedden írta meg az mno.hu, hogy még május 16-án az MSZP-s Józsa István meghúzta a MALÉV-bizottság ülésén a bizottsági főtanácsadó Kubovicsné Borbély Anett haját. Hogy miért tartott négy és fél hónapig, mire az eset kiderült, az nem világos, de a Fidesz női tagozata még pénteken is próbálta felmelegíteni a témát, amikor Rónaszékiné Keresztes Monika és Bábiné Szottfried Gabriella az újságírók előtt egy kerékpározáshoz használt bukósisakkal és egy lovagláshoz használt kobakkal a kezében nyilatkozott.

Az Országgyűlés elnökéhez fordult a Fidesz női tagozata azzal kapcsolatban, hogy egy a napokban nyilvánosságra került jegyzőkönyvrészlet szerint a parlament egyik bizottságának május 16-i ülésén az MSZP-s Józsa István megrántotta a bizottsági főtanácsadó Kubovicsné Borbély Anett haját – írta meg az MTI. A Fidesz női tagozatának képviselői elmondták: arra kérik Kövér Lászlót, hogy vizsgálja ki „az MSZP képviselője által elkövetett atrocitást”, és tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a jövőben senki ne követhessen el hasonlót.

Az mno.hu kedden írta meg, hogy egy birtokába került jegyzőkönyvben az olvasható: a Malév-vizsgálóbizottság egy májusi ülésén Józsa István megrántotta Kubovicsné Borbély Anett bizottsági főtanácsadó haját, aki feljajdult. Az MSZP-s képviselő erre úgy reagált, nagyon jó viszonyban van az illető hölggyel, aki vélhetően azon jajdult fel, hogy házszabállyal ellentétesen járt el a testület. A Fidesz női tagozata szerint teljes mértékben tarthatatlan, ha valaki „tettlegesen fejezi ki belső indulatát egy védtelen nőn”, és mind a verbális, mind pedig a fizikai erőszakot elfogadhatatlannak tartja. A fideszes Rónaszékiné Keresztes Monika és Bábiné Szottfried Gabriella az újságírók előtt egy kerékpározáshoz használt bukósisakkal és egy lovagláshoz használt kobakkal a kezében nyilatkozott, amit azzal indokoltak, hogy „aki Józsa István képviselő úrral egy bizottságba kerül, és hölgy, és esetleg hosszabb haja van, mint egy centiméter, annak nagyszerű védőeszköz lehet a jövőben” ez a kétfajta fejfedő.

A pénteki akció lényege talán az, hogy ugyan nagy botrány nem lett az ügyből, de sok ismétlés után esetleg az MSZP-nek is meg lehet majd a saját Varga Istvánja.

6 komment

Címkék: józsa istván hajhúzás kubovicsné borbély anett

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr554821998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Marikanéni" 2012.10.05. 20:04:46

Az ovi óta tudjuk, hogy ez a szerelem jele.:)

Commandante Jayasuriya 2012.10.05. 20:04:58

Felrémlik előttem a szürrealisztikus kép, amint a konzervatív képviselő úrasszonyok kobakban, és ostorral a kezükben lovagolnak Józsa képviselőn, miközben hangosan sikoltoznak, "Óh, István húzd, húzd még a hajam...!"

Putyilov gyári melós 2012.10.05. 20:05:16

4-5 gyerekig ki se szabadna jönniük a nemzeti tojóketrecből a Fideszes tyúkoknak, megmondta Varga képviselő, hogy ez ad védettséget. :)))

Ringlósztár 2012.10.05. 20:05:41

Miért, miért, mert olyan ostobák, hogy eddig tartott nekik megérteni, mi történt.

Žďárský 2012.10.05. 20:18:34

Szültek volna több gyereket, akkor nem molesztálnák őket...

Szúrófény 2012.10.18. 10:12:32

Közben Európa tanítónénihez járnak árulkodni, a vörös csillag jelű mindent ellopott! Nekem semmi játékot nem hagyott! Így én mit lophatok?
süti beállítások módosítása