Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Berényi József lett Mesterházy Attila magyar hangja

2012.11.16. 21:52 Delete_Medico_Imre

Nehezen követhető kommunikációs örvénybe keveredett egymással Mesterházy Attila, az MTI különféle irodái és a szlovákiai magyar pártok. Szövegértési feladvány is lehetne az MTI összefoglalója a Mesterházy-Fico találkozóról: akkor most ki üzent kinn keresztül kinek és ezt kitől is tudhatjuk meg?

Szlovákia nyitott a megoldáskeresésre az állampolgárság ügyében - mondta Robert Fico szlovák miniszterelnök Mesterházy Attilának, az MSZP elnökének.

Pénteki találkozójukról a szocialista politikus tájékoztatta Berényi Józsefet, a szlovákiai Magyar Közösség Pártja (MKP) elnökét. Berényi József arról tájékoztatta az MTI pozsonyi irodáját, hogy Mesterházy Attila a találkozót megelőzően telefonon érdeklődött az MKP elnökénél az iránt: melyek azok a felvidéki magyarságot érintő kérdések amelyeket "fel kellene vetni" a szlovák kormányfővel való találkozó során.

Berényi József az MSZP elnökének az említett kérdéskör kapcsán elsődlegesen a szlovák állampolgársági törvény tervezett módosítását emelte ki. Elmondta: a felvidéki magyarok számára nem jelentene megoldást a szlovák állampolgárságról szóló törvény tervezett módosítása. (...)

A Most-Híd szlovák-magyar párt az MTI pozsonyi irodáját nem értesítette arról, hogy az MSZP elnökétől hasonló tájékoztatást kapott volna, az MTI érdeklődésére pedig nem reagált.

Szólj hozzá!

Címkék: fico mesterházy

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr724910884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása