Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Hurkapálcás nemzetgyalázás a Kossuth téren

2012.12.03. 15:21 K. Funky

A vasárnapi antifasiszta tüntetésen ki-ki a maga módján élt alkotmányos jogával, a szólás- és gyülekezési szabadság gyakorlásával. Volt, aki Bajnai Gordon, Mesterházy Attila és Rogán Antal beszédére volt kíváncsi. Akadt, aki sárga csillagot is kitűzött, vagy transzparenst tartott.

És voltak megátalkodottak, akik még ezen az antirasszista megmozduláson is képesek voltak a gyűlölködésre. A Jobbik szóvivője, Dúró Dóra szerint "a helyszínen hurkapálcából és papírból készült nemzetiszínű zászlókat osztogattak és ezen zászlók közül több tucatot a tömeg a tüntetés idején és azt követően megtaposott és széttépett". A Jobbik szóvivője a sajtótájékoztatóján fel is mutatott egy kettétépett zászlót, mint a "magyarellenes nagykoalíció" romboló hadjáratának kínos tárgyi bizonyítékát.

Dúró kijelentette, hogy a Jobbik szerint a tüntetésen résztvevő "magyarellenes nagykoalíció" tagjainak "legalább olyan vehemenciával kellene elhatárolódniuk ettől a cselekedettől", mint ahogy azt Gyöngyösi Márton kijelentése miatt teszik.

A Képviselő Funky szerkesztőségi helyiségében a hírre leállt a munka, behúztuk a függönyt, a munkatársak üveges tekintettel tartanak önvizsgálatot. Valaki felidézte, hogy a gimnáziumi kórusban egyszer SZÁNDÉKOSAN hamisan énekelte a himnuszt. Egy másik garázda nemzetgyalázóba egy, a Kossuth téren hat éve kiköpött RÓZSASZÍNŰ rágó emléke hasított bele. E sorok remegő írója pedig arra készül, hogy bevallja a bevallhatatlant: amikor a mostani ciklus alakuló ülésén az újonnan megválasztott miniszterelnök mellett állt a Nemzet Templomának főemeleti vécéjében, KÉT CSEPP VIZELETET is a műkő padlóra hullatott.

Valami eltört. Élnünk kell az életet tovább, de már semmi sem lesz úgy, mint régen.

Szólj hozzá! · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr254945184

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.12.04. 11:00:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Dórika, te tényleg ilyen hülye vagy? 2012.12.03. 19:46:08

Novákné és pártja szerint hitgyülis zsidók ugráltak nemzeti jelképeinken a Parlament előtt az antináci tüntetésen, amitől a magyarellenes nagykoalíció tagjainak el kell határolódniuk. Dórinak nyilván az agyára ment a terhességi hormonvihar. Ennek hatás...

Trackback: Dórika, te tényleg ilyen hülye vagy? 2012.12.03. 19:31:33

Novákné és pártja szerint hitgyülis zsidók ugráltak nemzeti jelképeinken a Parlament előtt az antináci tüntetésen, amitől a magyarellenes nagykoalíció tagjainak el kell határolódniuk. Dórinak nyilván az agyára ment a terhességi hormonvihar. Ennek hatás...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása