Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Herzognak a Nobel-békedíj sem elég!

2012.12.11. 14:20 akiraly

Csak azért, mert az EU nyerte az idei Nobel-békedíjat, még nincs okunk hátradőlni. Legalábbis a szocialisták európai parlamenti képviselője, Herzog Edit szerint. Orbán Viktor miniszterelnök felcsúti földije szerint a magas rangú kitüntetés erkölcsi kötelességgel is jár.

Herzog közleményében magát az S&D frakció alelnökének nevezi. Az S&D ezúttal nem az amerikai hadseregben bevett, kutasd fel és pusztítsd el harci taktika, hanem a szociáldemokraták rövidítése. Herzog tehát a szociáldemokraták alelnökeként érzi úgy, hogy hiába kapott elismerést az EU az emberi jogok érdekében kifejtett eddigi tevékenységéért, még további feladatai is vannak a területen.

Szeretné például, ha az EU-ban sehol sem lehetne egyetlen népcsoportot sem megbélyegezni, "vagy - mint ahogy Magyarországon történt - nemzetbiztonsági kockázatnak nevezni", írta. Kíváncsiak vagyunk, mit írt volna, ha az EU a szólásszabadság érdekében kifejtett tevékenységéért kapott volna díjat.

komment

Címkék: ep nobel-békedíj herzog edit

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr934959884
süti beállítások módosítása