Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Orbán elsimította a zászlós protokolbakit

2013.02.01. 12:05 akiraly

Furcsa jelenettel kezdődött Orbán Viktor és José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnökének csütörtöki megbeszélése. A találkozó elején Barroso a protokolnak megfelelően a magyar zászló előtt köszöntötte Orbánt, majd tovább vezette volna irodájába. De Orbán lemaradt és elkezdett bíbelődni a magyar zászlóval.

A Bors felderítette a fura jelenet hátterét. Mint azt Havasi Bertalantól, a miniszterelnök sajtótitkárától megtudták, Orbánnak az nem tetszett, hogy a zászló leesett a drótkeretről. Ezt ő "egyértelmű protokolbakiként" értékelte. Ugyanakkor a lap által megkérdezett protokollszakértő, Görög Ibolya szerint a vendégnek illik átsiklani az ilyesmi felett. Bár szerinte is vannak olyan rendszerető emberek, akik reflexből igazgatnak.

Egy neve elhallgatását kérő politikai tanácsadó szerint viszont hívei értékelhetik, hogy a mozdulattal jelezte, az EU várhat, első a zászló.

komment · 1 trackback

Címkék: eu orbán viktor zászló

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr455056573

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hány punciért néznéd végig Orbán évértékelő beszédét? 2013.02.01. 13:42:18

Nemi szervét mutogatta a műsorvezető a miniszterelnökkel készült interjú alatt az egyik szerb csatornán. Ivica Dačič kormányfőt az ország helyzetéről kérdezték egy talk show-ban, ami valójában egy kandi kamerás felvétel volt, a műsorvezető hölgy két ké...
süti beállítások módosítása