Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Surján László jobb, mint a Hírcsárda

2013.02.15. 10:52 kfunky_

A facebook van, akiből a legjobbat, másból a legrosszabbat hozza ki.

Nem tudjuk eldönteni, hogy az Antall-kormány egykori egészségügyi minisztere, a KDNP volt elnöke, a 72. életévét taposó Surján doktor a kettő közül melyik kategóriába tartozik, de hogy a kettő közül valamelyikbe, az biztos.

Már eddig is lelkes követői voltunk az Európai Parlament alelnökének, és gyanítjuk, más eredmény születik 1994-ben, ha már akkor lett volna facebook. (Azt persze, hogy nem tudjuk eldönteni, hogy a KDNP jobban vagy rosszabbul szerepelt volna.)

Akárhogyis. Surján László ezzel az egypercessel megkoronázta eddigi pályafutását:

"Ma este az előre bejelentett időpontban a Nap lenyugodott. Az MSZP az ombudsmanhoz fordult, mert szerinte a napfény elvonása egészségtelen, és az egészség védelme pedig alkotmányos kötelesség. A HAHA a kormány azonnal beavatkozását kéri, s követelése teljesüléséig az egyetemi menza melletti mosdót megszállva tartja. Kész további kemény fellépésre, például az összes mosdó elfoglalására, így akiknél szorító a szükség, majd megtapasztalják, hogy hogyan érzi magát a kormány által megnyomorított nép."

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: facebook surján lászló

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr245081663

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Le a Nappal! 2013.02.15. 16:10:56

A Nap - balrólReggel van. Fölkelt a Nap! Vége a sötétségnek, vége az Orbán-rezsimnek! A Nap sugarai mindenhová elviszik a fényt, világosságot gyújtanak a fejekben, reményt a szívekben. Táplálják az elégedetlenség csíráit, bevilágítanak minden sötét fid...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása