Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Sátáni Orbánnal kampányol az MSZP

2013.02.19. 13:21 akiraly

Fidesz: Rendbe tesszük Tönkretesszük az országot. Ezzel a helyesírási érdekességet is rejtő mondattal – tudták, hogy a rendbe tesz azért van külön, mert a cselekvés végeredményeként rendben lesznek a dolgok, míg a tönkretesz azért van egyben, mert a végén semmi sem lesz a tönkön? – és egy Orbán Viktor nem a legjobb arcát mutató fotóval folytatja kormányellenes kampányát az MSZP. A narancsárga háttér és a fehérrel szedett „Rendbe tesszük” felirat a Fidesz 2010-es kampányára emlékeztet, de narancs-fekete monokrómban nyomott, egészen sátáni Orbán-arcmás már mindenkit útba igazíthat.

szembesitettorban.jpg

A bemutató sajtótájékoztatón Winkfein Csaba – Török Zsolt pártszóvivő képén a plakáttól balra – Orbánt „főkolomposnak” nevezte. A kampány céljaként a szembesítést nevezte meg.

Winkfein elégedett az MSZP eddigi „szembesítő kampányával”, melynek első darabján Matolcsy György és Hoffmann Rózsa szerepeltek a Gyurcsány-Bajnais együtt tették tönkre plakátot idézve. Egy hónapja kezdték a kampányt, azóta szerinte a kormány „megijedt” a hallgatók tiltakozásától és lefokozták Hoffmann Rózsát, a GDP pedig 2,7 százalékot esett az utolsó negyedévben.

komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr745092118

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.20. 11:26:06

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.
süti beállítások módosítása