Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Robot-Mesterházy üdvözli a nőket

2013.03.08. 16:33 Esterházy Attila

A Magyar Szocialista Párt több évtizedes hagyományai közé nemcsak a május 1. ápolása számít, hanem a nemzetközi nőnap is. A szocialisták ilyenkor virággal és szép szavakkal köszöntik a nőket. Úgy látszik viszont, hogy tavaly olyan szép szavakkal kedveskedtek, hogy idén szükségtelennek tartották, hogy újakat találjanak ki, ezért Mesterházy Attila nevében gyakorlatilag ugyanazt a közleményt adták ki, mint tavaly.

Itt az idei köszöntő szövege:

Nemzetközi Nőnap

A Magyar Szocialista Párt nevében a Nemzetközi Nőnap alkalmából köszöntöm a magyar lányokat és asszonyokat!

Azokat köszöntjük, akik gyermekeink, családjaink boldogulását gondoskodó szeretetükkel biztosítják. Nap mint nap, szinte észrevétlenül tartják össze kisebb-nagyobb közösségeinket, őrzik azokat az értékeket, amelyek egy modern, befogadó társadalom alapját adják.

A nők szerepe megkérdőjelezhetetlen egy olyan társadalomban, amely alapértéknek tekinti a másik tiszteletét, az egymás iránti türelmet, a gyengék és rászorultak felkarolását, nem utolsósorban a női egyenjogúságot.

Tudjuk, még sok tennivalónk van abban, hogy a nők épp ugyanolyan elbánásban részesüljenek, mint a férfiak, hogy a munkájukat a férfiakéhoz hasonlóan értékeljék és fizessék meg, hogy semmilyen körülmények között ne érhesse őket méltánytalanság, bántás és erőszak.

A társadalmi jólét fokmérője a női egyenjogúság szintje - minden fejlett demokráciában. Ezért nekünk, magyar demokratáknak is mindent meg kell tennünk azért, hogy a magyar nők helyt tudjanak állni a munkában éppúgy, mint a családban, hogy munka és gyereknevelés minden nő életében összeegyeztethető legyen.

A Magyar Szocialista Párt nevében a nemzetközi nőnap alkalmából köszöntöm a magyar lányokat és asszonyokat!

Mesterházy Attila,
az MSZP elnöke

Ez pedig a tavalyi:

Nőnapi köszöntő

A Magyar Szocialista Párt nevében a nemzetközi nőnap alkalmából ezúton köszöntöm a magyar lányokat és asszonyokat!

A mindennapjainkban kulcsszerepet betöltő nők nem csupán gyermekeink, családjaink boldogulását biztosítják. Nap mint nap, szinte észrevétlenül tartják össze kisebb-nagyobb közösségeinket, szilárdítják azon eszméket és értékeket, amelyek egy modern, befogadó társadalom alapját adják.

A nők szerepe megkérdőjelezhetetlen egy olyan társadalomban, amely alapértéknek tekinti a másik tiszteletét, az egymás iránti türelmet, a gyengék és rászorultak felkarolását, nem utolsósorban a női egyenjogúságot.

Tudjuk, még sok tennivalónk van abban, hogy a nők épp ugyanolyan elbánásban részesüljenek, mint a férfiak, hogy a munkájukat a férfiakéhoz hasonlóan értékeljék és fizessék meg, hogy ne érje őket bántás és erőszak semmilyen körülmények között.

A társadalmi jólét fokmérője a női egyenjogúság szintje - minden fejlett demokráciában. Ezért nekünk, magyar demokratáknak is mindent el kell követnünk, hogy a magyar nők helyt tudjanak állni a munkában éppúgy, mint a családban, hogy munka és gyereknevelés minden nő életében összeegyeztethető legyen.

A Magyar Szocialista Párt nevében a nemzetközi nőnap alkalmából köszöntöm a magyar lányokat és asszonyokat!

Mesterházy Attila,
az MSZP elnöke

4 komment · 1 trackback

Címkék: mszp sablon nőnap

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr775123371

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Robot-Mesterházy üdvözli a nőket 2013.03.08. 17:26:02

Úgy látszik viszont, hogy tavaly olyan szép szavakkal kedveskedtek, hogy idén szükségtelennek tartották, hogy újakat találjanak ki, ezért Mesterházy Attila nevében gyakorlatilag ugyanazt a közleményt adták ki, mint tavaly.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barli 2013.03.08. 18:26:34

Ez nem a te heted Attila :)

Darth Revan 2013.03.08. 19:30:02

jart utat jaratlanert... :)

OkoskaTo:rp 2013.03.08. 19:37:56

Van most Attilának fontosabb dolga is, pl. az E14 leverése.

Becsületükre legyen mondva, a fényképet legalább kicserélték.

okostojgli (törölt) 2013.03.08. 21:05:29

"A szocialisták ilyenkor virággal és szép szavakkal köszöntik a nőket."

Meg a Képviselő Funky is.
süti beállítások módosítása