Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Az Index beszállt a kormánypropagandába!

2013.04.24. 15:55 K. Funky

Szerdánként a szerkesztőségben rituális felolvasással segítjük az emésztést. Szijjártó Péter és Török Zsolt közleményei már számtalan kollégán segítettek, újabban pedig az Együtt2014 dörgedelmes levelei is egyre hatékonyabb orvosságnak bizonyulnak a szorult helyzetben.

Ma egy anonimitást kérő munkatárs épp a "Magyarország jobban teljesít" című kék, PestiEst-formátumú brossúrából olvasott fel, amikor egyszer csak elhallgatott, kigúvadt szemekkel bámult a kezéből kihulló nyomtatvány után, és némán könnyezni kezdett.

HLH 2617

Az utolsó oldalon leltünk rá a nyugalmát megzavaró részletre: a kormány az Index egyik februári cikkéből származó idézettel fényezi önmagát. Öröm, megnyugvás: nem élünk, nem dolgozunk hiába. A rezsicsökkentésest védő ívek a szerkesztőségben is aláírhatók, ugyanitt az Alaptörvény legfrissebb verziójának (5.0) bőrkötéses példányai megrendelhetők.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr355244749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása