Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Balogh József igenis szereti a nőket

2013.04.30. 14:41 Földes András

A fülöpházi komondorbotrány másnapján végül tisztázta a zavaros helyzetet Balogh József. A fideszes honatya szerint Terike nyolc napon túl gyógyuló sérüléseivel kapcsolatban az egyetlen, amit mondani akar: „a média kifordította a dolgokat”. A húsimádó, negyed tonna zúzát puszta kézzel kifordító, derék ember a baon.hu szerint attól tart: „ha mond valamit, majd újra kiforgatják a szavait.”

A Képviselő Funky nem szeretné, ha Balogh József az újságírók miatt kerülne tapló, nőverő vidéki kiskirály hírébe. A tisztánlátás végett csorbítatlan formában közöljük a képviselő március 8-án, a honlapján közölt sorait. „A világon a legszebb hölgyeknek, a csodálatosan szép magyar nőknek a nőnap alkalmával örömökben gazdag szép sikereket, sok-sok szeretetet és boldogságot kívánok!!!”

Rendőrt minden vak komondor mellé

UPDATE: Balogh József szavait azért is komolyan kell venni, mert a fülöpházi polgármester már 2009-ben figyelmeztetett a veszélyre: brutális az élet a tanyavilágban, és az emberek puszta léte sincs biztonságban. A képviselő szerint egy dolog segíthet már csak: rendőrt minden vak komondor mellé.

A fideszes politikus parlamenti felszólalásában érezhető, hogy szinte látta, milyen veszély fenyegeti közvetlen környezetét. "A tanyán élők egyre kevésbé érzik magukat biztonságban. Hihetetlen, de sok tanyán élő azért hagy fel az önellátásra való mezőgazdasági termeléssel, mert még a betakarítási időszak előtt ellopják fáradságos munkájuk gyümölcsét. Azonban már nem kizárólag értéktárgyaik, termelőeszközeik, állatállományuk, terményeik vannak veszélyben, hanem személyes biztonságuk, a puszta életük is.

A rendőri jelenlét napjainkra vidéken, a tanyavilágban puszta vágyálom. Ezt bizonyítja az a brutális hármas gyilkosság is, ami a közelmúltban rázta fel a hazai közvéleményt. Pár hete egy Tompához közeli tanyán egy férfit agyonvertek, feleségét és lányát - aki után két iskoláskorú kisgyermek maradt árván - bántalmazták, majd megölték. Ez az ügy is jelzi, hogy a kormányzat magára hagyja a tanyákon élőket."

Nyilvánvaló, hogy nem csak a sajtó áskálódásai, de saját látnoki képessége is hatalmas teher a politikus vállán.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz nőnap komondor nőverés balogh józsef

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr655254633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása