Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Orbán és Csányi barátok

2013.08.14. 21:59 Földes András

Bármi is történt Lázár János és Csányi Sándor közt, az nem érinti Orbán és Csányi barátságát. Ez a fő üzenete a Magyarország-Csehország labdarúgó mérkőzésnek. Zuhoghatnak a gólok, vagy lehet bődületesen unalmas a mérkőzés, a lényeg, hogy a páholyban egymás mellett ül a miniszter- és az OTP-elnök, mintha nem is a napokban történt volna, hogy Orbán legfőbb bizalmasa nyíltan rontott neki Csányinak.

csaniyovimti.jpgMTI

Kremlinológiai sorozatunk legfrissebb kiadásának konklúziója: Magyarország kétharmados miniszterelnöke és az ország leggazdagabb embere nem véletlenül dörzsölik egymáshoz zakójukat másfél órán keresztül nyilvános helyen. Talán mégsincs akkora baj, hiába adta el OTP-részvényeit Csányi, hiába ügyes fiúzta le Lázárt, és Lázár hiába uzsorásozott vissza, majd Csányi hiába fenyegette perrel Lázárt. Az igaz barátság erősebb kötelék annál, hogy ilyen apróságok kikezdjék.

Szólj hozzá!

Címkék: orban viktor csanyi sandor

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr895461214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása