Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Orbán, ahogy anyám látja

2013.09.03. 16:16 K. Funky

Úgy tűnik, anya kissé rasszista: barnára fotosoppolt Orbán-kép tűnt fel, majd el a bajnaista Milla 107 ezres FB-oldalán.

Több mint húsz percig volt kint az Egymillióan a Sajtószabadságért (Milla) Facebook-csoport oldalán az a montázs, melyen Orbán Viktor barna bőrrel szerepel, a felirat szerint "ahogy anyám látja". A képet végül az adminisztrátorok leszedték, miután sorra érkeztek a felháborodott kommentek. Remélhetőleg ez a törlés oka és nem az, hogy az oldal gazdái a 107 ezres közönségéhez képest túl kevésnek találták a 82 lájkot és 22 megosztást. 

millaov.jpg

Egyébként ez az oldal az, melynek közössége több nagy kormányellenes tüntetést is szervezett 2012-ben, és az egyik ilyen rendezvényén tért vissza Bajnai Gordon tavaly október 23-án a politikába. A Milla Facebook-csoportja nem először dob be rasszista poénokat: korábban egy köteg pénzzel, vastag aranylánccal és kereszttel ábrázolta Orbánt, még korábban pedig a keleti nyitáson gúnyolódva harcsabajszos, rizsszedő kalapos kínainak fotosoppolták.

viktor.jpg

Az oldal saját bemutatkozása szerint többek között a "szabadságjogokért és esélyegyenlőségért harcoló szervezetek, aktivisták" számára biztosít nyilvánosságot. De a lényeg, hogy legalább apa nem rasszista.

4 komment

Címkék: orbán viktor milla

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr525493634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.09.03. 18:14:15

Mondjuk én nem is értettem a poént, köszi, hogy megmagyaráztad. Utóbbi kettő viszont egyáltalán nem rasszista, Orbán maffiozónak van ábrázolva, a másik meg logikusan kapcsolódik a keleti nyitáshoz.

Foray Nándor · http://foraynandor.blog.hu 2013.09.03. 18:14:22

A Pesty-dokumentumfilmet ellenben betiltatta. Konzekvens.

pirimogyoró 2013.09.03. 18:14:35

A 107 ezres oldalon feltűnt, majd eltűnt egy viccesnek szánt képsor. Ez a nagy hír? Az oldal nem találta helyénvalónak, így levették.
Egyébként Orbán fiatalkori, sihederbajszos képéről csak a vak nem mondaná, hogy roma. És akkor mi van? Ha roma, akkor roma. Neki legalább van munkája, nem úgy, mint annak a sok százezer, főleg falusi, totális nyomorban élő romának, akiknek semmilyen szerencsés "véletlen" folytán nem sikerült kikászálódni és nincs is esélyük egy normálisabb, élhető életre. Mert még közmunka sincs.
Attól, hogy valakit romának gondolok, attól még nem leszek rasszista.

Dr Gregory House 2013.09.03. 18:14:37

„Szólj hozzá!”

Na persze! Hogy aztán jöjjön a nagy fekete autó...
süti beállítások módosítása