Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Köszönjük, Rogán Antal!

2013.12.03. 23:01 dezsőandris

Érdemes ellátogatni Rogán Antal Facebook-oldalára, ahol az Internet Népe ünnepélyes keretek között megköszöni a Fidesz frakcióvezetőjének, hogy a kőgazdag szlovák Eva Rezesova végre oda került, ahová való: a luxusapartmanos házi őrizetből be a rácsok mögé.

És igen, az Internet Népe ezért Rogánnak hálálkodik, nem pedig a Budapest Környéki Törvényszéknek, hiába ez utóbbi döntött úgy, hogy Rezesovának a börtönben a helye. Mert még a végén esetleg megszökne, pénze lenne rá.

Nem, az Internet Népe Rogán Antalnak hálálkodik, mert a Fidesz frakcióvezetőjében látja az igazság bajnokát, akiről nehezen dönthető el, hogy az ország egyik legtehetségesebb jövőbelátója-e vagy akkora mázlija van, amilyen mázliról minden valamirevaló politikus csak álmodhat. Merthogy Rogán éppen azon a napon kelt ki Rezesova háziőrizete ellen és szólított fel igazságügy-minisztert és parlamenti alkotmányjogi bizottság elnököt a nő házi őrizetének kivizsgálására, amikor a szlovák nőt visszaküldték a böribe.

Persze nem minden hálálkodó hozzászóló maradéktalanul elégedett, egyikük például azt kéri Rogántól, ha lehet, járja már ki, hogy Rezesova 6 éves börtönbüntetését 12 évre változtassák, mert "az lenne az igazságos". Egy másik "1 korsó hideg sört és egy sajtos hambit" kér, úgyhogy minden bizonnyal csak ironizál. De szerencsére a többség tudja, a köszönet Rogán Antalt illeti.

"Eredményes volt a kiállás! Köszönjük!" - írja Ildikó, míg egy másik kommentelő azért hálálkodik, hogy "végre a kormányban sem a nyers btk, hanem az igazság érzett dominál csak így tovább".

"Köszönjük és örülök, hogy van aki még tisztán lát a parlamentből, ön is azon kevesek közé tartozik...." - írja egy másik rajongó.

A frakcióvezető eközben még véletlenül se nyitja fel a szemeket, némi fényt eresztve a sötétségbe, kommentsulit tartva a jogállam működéséről, arról, hogy politikusként aztán semmilyen ráhatása nem lehetett a független bíróság döntésére és mindez csak véletlen egybeesés. Nem. Ő csak örül, hogy "sok embernek a magyar igazságszolgáltatás józanságába vetett hitét állította helyre ez a mai döntés".

Mit is írhatnánk erre? Talán csak annyit, amit az egyik lelkes hozzászóló:

Eredményes volt a kiállás! Köszönjük!

komment · 2 trackback

Címkék: Rogán Antal

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr185674775

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nyomorultak máglyája 2013.12.04. 10:17:47

Ha valaki afelől érdeklődne, hogy mi az a nyomorult én a magyar államot és javasolnám neki közelebbi tanulmányozásra,...

Trackback: Nyomorultak máglyája 2013.12.04. 10:17:47

Ha valaki afelől érdeklődne, hogy mi az a nyomorult én a magyar államot és javasolnám neki közelebbi tanulmányozásra,...
süti beállítások módosítása