Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Az Együtt a Fidesz 2006-os kampányával támad

2013.12.20. 16:04 kfunky_

Végképp eldőlt: Az Együtt nem akar nyerni a 2014-es választáson. Lemásolta ugyanis a Fidesz 2006-os kampányát, új jelmondatuk: rosszabbul élünk, mint három éve. (Persze, ha tökéletesen másolják a Fideszt, 2018-ra óriási meglepetést okozhatnak még.) Ennek a volt Fidesz kampánynak megfelelően most új kiadvánnyal jelentkeztek.

A legszebb Magyar Vizsla-i hagyományokat folytatva megjelent Juhász Péter, az Együtt-PM politikusának V. kerületi hírmondója ("unortodox időszaki kiadványa"), ANTI címmel. Bár tudom, hogy most több ezer agysejtem fogja bánni, de akkor is leírom: A kampány-kiadvány címe azzal a szójátékkal él, hogy a jelenlegi polgármester, Rogán Antal, Anti nevét használja, annak másik jelentésére utalva, úgymint valaminek az ellentettje, valami ellen.

ujsag

De nem csak a Fidesz katasztrofális stratégiáját követi az Együtt: Juhász Gyurcsánytól is tanult. Ahogy a volt miniszterelnök gyakorlatilag azzal kampányol, amibe belebukott (őszödi beszéd), úgy Juhász is arra erősít rá, amivel a leginkább támadják politikai ellenfelei: fűves-szívós - megint le kell írnom - szóviccekkel él. 

Mi van még Rogán kihívójának lapjában?

  • "Fekete bárányból igazmondó juhász" - remegő kézzel írom le - szóvicc
  • Az év Legízlésesebb poénja, ami úgy kezdődik, hogy: "A magyar futballválogatott tragikus balesetet szenved, amit senki nem él túl."
  • Kiderül, hogy Juhász utálja "a pártok által az elmúlt húsz évben megvalósított politikát", de a Fidesz miatt nem volt más választása, mint megalapítani a Millát, aminek pedig egyenes következménye volt a pártalapítás. (Ennek pedig minden bizonnyal következménye az MSZP-vel kötött koalíció.)
  • Keresztrejtvény
  • Bajnai szerint Juhász egy "politikai őstehetség", aki a mai politikai színtér "leginkább rendhagyó, újhullámos figurája". Egy olyan ember, akit nem a hatalom érdekel, és "karakterében sokban hasonlít egy, a hite mellett elkötelezett szerzetesre, aki minden idegszálával azért küzd, amiben hisz".
  • Viccek, viccek és szóviccek.

2 komment

Címkék: fidesz együtt anti juhász péter

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr105701190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2013.12.20. 16:32:38

A fityuszka marhaságot próbált beadni az embereknek 2006-ban,Bajnai az igazat mondja,mi ezzel a gondod vakegere a jóistennek?

Szúrófény 2013.12.25. 16:55:19

Cenzúrázd a jó anyádat!

„Aki el akarja nyomni a kritikát: annak vagy becstelen szándékai vannak, vagy érzi a maga szellemi silányságát.” Szabó Dezső A nemzeti egység fogalma, határai, feltételei.
süti beállítások módosítása