Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

LMP Watch - Settenkedő Soma

2009.02.03. 14:02 K. Funky

A Képviselő Funky kiemelten tervez foglalkozni a Lehet Más a Politika! nevű kezdeményezéssel/népi mozgalommal/játszóházzal. A kiemelt figyelem egészen természetes, hiszen 2010-ben a LMP nyeri majd az országgyűlési választásokat, amely siker után nemzeti egységkormányt fog alakítani. Ez a kormány mentes lesz a korrupciótól, a nepotizmustól és minden egyéb magyar kormánybetegségtől. És nem öreg férfiakkal lesz majd tele, hanem a legjobb csajokkal!

Az LMP nagyon helyesen már készül is az elkerülhetetlen győzelemre, olyan komoly témákkal például, mint hogy aszongya "Lehet más a kampányfinanszírozás!". Egyrészt ugye nem értjük, hogy mi a fenét kell ezen nagyon megbeszélni, Gyurcsány úr világosan megmondta, hogy lopni a lehető legnyugodtabban lehet, és baszki, amikor mi legutóbb újságot vettünk a kezünkbe, még ő volt a főnök.

Na de nem is komolykodni akartunk, hanem felhívni a figyelmet arra, hogy az LMP milyen profin válogatta össze kampányfinanszírozás-ügyi adománygűjtő kampányvideójának sztárvendégeit. Soma nyilvánvalóan a legnagyobb igazolás azóta, hogy az SZDSZ megszerezte magának a Pa-Dö-Dőt. Dopeman, a "Halál az összes kibaszott tolvaj politikusra!/ Amint tudom, fogom a benzin kannát, / Máglyát rakok, tüzet gyújtok a kerületi rendőrkapitányságon. / Porig égetem, röhögve eresztem, / A vizeletem a fejedre", valamint a "Nyugodtan osztozik az Orbán meg a Gyurcsány, / Abból még sem keveredik soha semmiféle botrány" sorok szerzője nyilvánvalóan fiatalok tömegeit állítja majd a jövő győztesei melllé, és akkor még nem is beszéltünk Para-Kovács Imréről és főleg nem Bakács Tibor Settenkedőről.

Bakács ugye a Napkeltében és a Klubrádióban is számtalanszor bizonyította, hogy nála nincs alkalmasabb ember egy bizonyos párt támogatására, másrészt pedig az ő nevének felbukkanása mindig remek alkalom minden idők egyik legnagyobb színészi alakításának előrángatására.

9 komment

Címkék: celeb lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr33920180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krokodil · http://sardobalo.blog.hu 2009.02.03. 16:21:36

Elég aggasztó, hogy a TASZ ilyen színvonalú bakács főszerepes videókat produkál.

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2009.02.03. 18:01:18

@Krokodil: Egyrészt miért TASZ (mert egyvalaki TASZ-os volt az LMP-ből?), másrészt még nem is láttad a videót.

Szvetozár 2009.02.03. 18:18:43

A "kiemelt figyelem egészen természetes", hisz Bodoky Tamás indexcézár is keblére ölelte már őket.

Ha meg legjobb csajok,akkor minek ilyen autómosós madárinfluenzabüntető brigád feszít itten?

Cetz 2009.02.03. 18:30:38

Miért nem jelöltök államelnököt? Vagy elnöknőt, lehet jócsaj is, sőt, de akkor a Tilos bagázzsal turnézzon a Kárpát-medencében. S kettős állampolgárság lesz-e?

eLeMPé: a páleszt álljuk!!!

atmanndroid 2009.02.03. 18:43:25

a bulvárfigyelmet kiváltó szereplőket gondolom az ehhez hasonló színvonalas sajtótermékekben való megjelenéshez optimalizálták. egy indexközeli blogban elért saját cimke már félsiker a nemzeti egységkormány felé vezető úton! :D

hanemhanna 2009.02.03. 19:40:52

elég durva úgy fikázni egy filmet, hogy még nem is láttuk...

videodisco 2009.02.04. 22:08:52

Nagyon tanulságos volt ezen mozgalom oldalának a végig böngészése, különös tekintettel a választmány tagjaira. Ennek alapján pedig az a kép alakult ki bennem, hogy: HIPPIK VAGYTOK MIND!
De most komolyan. Normális ember ezekre az arcokra egy közepesnél nagyobb méretű kerti parti szervezését sem bízná. Illetve ott is csak a sörök nyitogatását bízná rájuk, de ezt sem a Bármi Lehet Sörnyitó mozgalom keretein belül. Hanem csak úgy klasszikusan: Hideg? Hideg. Hozhatod.
A legszebb mondat ezektől az emberektől pedig ez szerintem: „Azt szeretem a kezdeményezésünkben, hogy nagyon erősen vibrál valami bizsergés a levegőben.”
Az ilyen miért nem vallja be, hogy leginkább szopatni szeretek rendezvények után?
Kinek a zsé, kinek a nuni. Ennyit a politikusi motivációról.

Gaiaman · http://lehetmas.hu/176 2009.02.05. 09:32:48

@videodisco:

Sajnálom, hogy értékes bizodalmadat már csak a napi 200 rugós életszínvonallal rendelkező szürkeöltönyös szemüveges fekete audis emberekbe tudod vetni.

A nuni pedig, mint látens cél minden politikai szerveződés mögött ott van. Még mindig korrektebb bizsergéssel csábítani a csillogószemű bölcsészlányokat, mint a képviselői költségtérítésből fedezni a közgázos konzumhölgyekkel fedezett éjszakákat.

Ignorantius 2009.02.18. 23:17:21

A Schiffer volt az, de elTASZajtották maguktól. Hö-hö.
süti beállítások módosítása