Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Zseniális levelet írt Gubcsi Lajos

2011.03.11. 19:29 K. Funky

Tavaly nyáron sokakat meglepett, hogy Hende Csaba a Honvédelmi Minisztériumhoz tartozó egyik cég vezetőjének azt a Gubcsi Lajost nevezte ki, aki a KISZ központi lapjának, a Magyar Ifjúságnak volt a főszerkesztője.

Most megint odatette magát az egykori újságíró, és odapörkölt egyet az MSZP-seknek, akik közül jó néhányat még a mozgalomból ismerhet.

A teljesség igénye nélkül csak néhány mondatot ragadunk ki eredeti szövegösszefüggéséből, de aki a mindenségre törekszik, itt elolvashatja.

„Talán elkerülte az MSZP figyelmét, hogy az általuk kifogásolt Duna Tv-interjúban nem KISZ-vezetőként nyilatkoztam, hanem a HM Zrínyi Média Kft. ügyvezetőjeként.”

„Visszaszámlálást végzek, három, kettő… És hol az egy? És ki a nulla, a legnagyobb nulla? Kerestetik.”

„Uralkodásuk alatt a Zrínyi Egyetem és a Zrínyi Kft. vezetői – felső szintek tudtával – bemocskolták a szigetvári hős és a költő-hadvezér nevét, Zrínyi Péterét és lányáét, Zrínyi Ilonáét. Ezt nem bocsátom meg. A többi konzekvencia a rendőrség, ügyészség, bíróság dolga. Most elmegyek lemosni a Zrínyi nevet, más pénzt mos, én ezt mosom. Nem hiszem, hogy viszontlátásra, MSZP.”

Mit is mondhatnánk még? Gubcsi Lajos, köszönjük!

Szólj hozzá! · 3 trackback

Címkék: hm gubcsi lajos

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr732731689

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Súúúhanterz (2011/03/19) 2011.03.19. 20:13:47

Az elmúlt napokban elöntötte a hazai médiát a Dr. Gubcsi Lajossal kapcsolatos hírek, álhírek és cáfolatok özöne. A magunk módján megpróbáltunk mi is utánajárni a dolognak, kideríteni, vajon zörög-e haraszt, vagy fújja-e a szél (csak így gubcsisan iroda...

Trackback: Súúúhanterz (2011/03/19) 2011.03.19. 20:13:22

Az elmúlt napokban elöntötte a hazai médiát a Dr. Gubcsi Lajossal kapcsolatos hírek, álhírek és cáfolatok özöne. A magunk módján megpróbáltunk mi is utánajárni a dolognak, kideríteni, vajon zörög-e haraszt, vagy fújja-e a szél (csak így gubcsisan iroda...

Trackback: Fel ne jelentsd Gubcsi Lajcsit!!!! 2011.03.18. 09:26:26

A tisztára mosott nyalizó. Ezzel a címmel jelent meg a rendszerváltás után az egykor kiszes és mszmp-s, ma fideszes szélkakas egyik disznósága, amit még a nyolcvanas évek közepén volt szíves elkövetni. Miért érdekes a tegnapi újság? Mert a dolgok kísér...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása