Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Suchman Tamás faszozott a híradóban

2011.10.21. 20:45 K. Funky

„Ki a fasz vagy te?” – hasított bele Suchman Tamás jól ismert hangja a közszolgálati tévé péntek esti híradójába. És aki esetleg nem hallotta jól, annak oda is írták: „Ki a fasz vagy te?”

A hír java ekkorra már lement, így fogalmunk sem volt, hogy mi történt, a hiradó.hu-ra pedig nem töltötték fel az inkriminált részletet.

Az MTI Hírcentrum szerencsére résen volt, így rövidesen megtudtuk, mi volt ez az országos jelentőségű ügy, ami a marcali önkormányzat folyosóján játszódott le, és amit – hogy, hogy nem – a megfenyegetett képviselő pont magnóra rögzített. (Csak csendben tesszük hozzá, mélyen elítélve Suchman obszcén káromkodását, hogy azért arra is kíváncsiak lennénk, mi a faszt csinált mivel váltotta ki ekkora haragot az MSZP-s politikusból a bemikrofonozott kereszténydemokrata.)

Suchman Tamás megfenyegetett egy marcali önkormányzati képviselőt

Budapest, 2011. október 21., péntek (MTI) - Magából kikelve, obszcén szavakat kiabálva megrúgással fenyegetett meg egy KDNP-s önkormányzati képviselőt Suchman Tamás szocialista politikus Marcaliban - értesült az MTI Hírcentrum pénteken.

A volt országgyűlési képviselő a marcali önkormányzat folyosóján kiabált a képviselővel - hangzott el az MTV esti Híradójában.

A veszekedést a helyi tévé hangban rögzítette, s e szerint egyebek mellett azt kiabálta: "lerúglak!"; "Ne emeld a kezedet! Ne emeld fel a kezedet!".

A részlet azóta a Híradó honlapjára is fölkerült.

Szólj hozzá!

Címkék: mszp káromkodás suchman tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr353320816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása