Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A magyar szélsőjobb és a szélsőbal is odavan Putyinért

2012.05.15. 12:46 Esterházy Attila

Ki gondolta volna a rendszerváltáskor, hogy két évtized múlva a kommunisták és a szélsőjobboldaliak vállt vállnak vetve Oroszország vezérének fognak hódolni? (És most nem a Jobbikra célzunk.)

A Honfoglalás 2000 Egyesület és a Munkáspárt 2004 óta működik együtt, mert az ideológiai nézeteltérésüket akkor háttérbe szorította a "liberális Gyurcsány-kormány" elleni összefogás. Az előbbi két szervezet a Nemzeti Szociáldemokratákkal írt most közös levelet Vlagyimir Putyin orosz elnök üdvözlésére:

A három szervezet az Oroszországi Föderáció Nagykövetsége útján közös levelet küldött Vlagyimir Putyin orosz elnöknek, amiben hangsúlyozzák, hogy a nemzetközi erőegyensúlyt a világ békéje és biztonsága fontos tényezőjének tekintik, és nagyra értékelik a világban kialakult egyensúlytalanság leküzdéséért tett orosz erőfeszítéseket.

Múlhatatlanul szükséges Európa megújítása, és ebben fontos erőforrást jelenthet az európai és ázsiai népek összefogása, az egységes euró-ázsiai együttműködési térség kialakítása.

A szervezetek méltányolják az Elnök erőfeszítéseit, amelyek a magyar-orosz viszony javítására irányulnak, és támogatják a jelenlegi magyar kormány szándékát, mely a két nép viszonyának erősítését, a kölcsönösen előnyös, hosszú távú együttműködés fejlesztését szorgalmazza. (Forrás: MTI)

A dolgot tovább színesíti, hogy a Honfoglalás 2000 alapítóját Szilvásy Györgynek hívják, aki persze nem azonos Szilvásy György egykori MSZP-s miniszterrel.

Szólj hozzá!

Címkék: munkáspárt vlagyimir putyin honfoglalás 2000

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr324512532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása