Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A Sanoma cuki Bajnaival indította a Fidesz-ellenes háborút

2013.08.16. 12:20 Földes András

Most már nem csak a Fidesz kommunikációs vezetőjének szavaiból sejthetjük, milyen sátáni összeesküvést szított a kormány ellen a Sanoma. A nemzetközi és balliberális nagytőke a Best magazin címlapos anyagával indította a hadjáratot, amelyről Kocsis Máté beszélt a parlamentben.

A Best magazin „Érzelmes, szerelmes férfi vagyok – Bajnai Gordon” című írásából csintalan, vagány, nagyivó, de érzelmes férfi képe rajzolódik ki, aki imádja családját, de ha nem velük van, a haverjaival iszogat, bográcsozik, és diákkori dorbézolásairól sztorizik.

"Nagyon unom már, hogy jégemberként emlegetnek – kezdi Bajnai Gordon, majd jóízűt kortyol egy korsó jóféle, aranyszínű sörből.” – indul lendületesen a Sanoma csoporthoz tartozó lap cikke. „Szokatlan jelenség volt a miniszterelnök felgyűrt ingben, mosolygósan egy fiatalokkal teli belvárosi romkocsmában. Szerinte viszont nincs ebben semmi különös, hiszen diákkora óta szeret a haverokkal iszogatni.”

20130816_122152.jpg

Gordi, ahogy felfedi becenevét, visszaemlékezéseiben valóban nem az a merev, sótlan ember, mint aminek az ország 90 százaléka ismeri. Erre példát is hoz: „Már fiatalon nagy bulikat rendeztünk, s bizony szegény édesanyám gyakran összevonta a szemöldökét, hogy milyen állapotban kerültem haza.” Hogy mekkora rosszcsont volt ez a Gordi, azt is megtudjuk: karácsonyra kapott egy fehér pulcsit, ami egy buli után vörösbortól és halászlétől lett foltos!

De hiába néz időnkét a pohár fenekére, a lényeg, hogy „mindig elszámol otthon, hogy éppen hol van és nagyjából mikor érkezik.” „Ezt felerészben sikerül is betartanom – mosolyog a volt miniszterelnök.” ;))))))

Nem lehet rá haragudni. Gordi huncut mosolya mögött a családja, a gyermekei iránti felelősségérzet húzódik meg. Bajnai pelenkázza legfiatalabb gyerekét, a legidősebbekkel nyaralni jár, 18 éves lányát pedig félve, de elengedi a Voltra. (Lásd még Orbán Viktort lánya házasságáról: Az embernek, ha van lánya, bizony nem örül, amikor elviszik őt a háztól. Ilyenkor az apák szomorúak, ez a dolguk. De persze ennél sokkal fontosabb az ember gyerekének a boldogsága. És persze hogy elengedjük a gyerekeinket, és velük örülünk.”)

Ha még nem értenénk az üzenetet, azoknak Bajnai ki is mondja: „Akik személyesen először találkoznak velem, gyakran bevallják, hogy mennyire meglepődtek, mennyivel lazább és kötetlenebb vagyok a valóságban, mint amilyennek a tévén keresztül hittek.”

A Sanoma bevitte be az első ütest a kormánynak. Vajon hogy fog felállni a padlóról a Fidesz ezek után?

1 komment

Címkék: bajnai gordon duborog a kampany

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr35463531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2013.11.13. 23:20:25

Csökkentik a rezsidet!

Csökkentik a rezsidet
Szeresd a rezsimet!
Emelik az adódat,
Mindened oda add!
Kedved, lóg mint az ormány,
Ez a legjobb kormány!
Ablakából hülyének néznek,
Ez jó neked, élvezd!
Hazugság harsona,
Egyre csak harsogja!
Milyen jó ez neked!
Ezért, őket szeresd!
süti beállítások módosítása