Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Szanyi kapitány 10 000-ért kitárulkozik

2014.01.30. 19:35 haaszj

Az MSZP fiatalos, lendületes, dinamikus arcát mutatja a választókat, és ez komolyan sokkal rosszabb még Mesterházy Attila portréfilmjénél is.

A változás pártja, vagyis a változás összefogásának, vagy még inkább az összefogás folyamatos változásának zászlóshajó-pártja most nagy lendülettel elkezdi beszántani a webkettőt. Méghozzá az idők szelének sodrása által tépett vitorlával, egyből a tumblr-t célba véve.

Ráadásul a néhány napja dübörgő mszpofficial.tumblr.com egyből egy nagyágyúval indít: Szanyi Tiborral, aka Egyedül maradtunk Tiborral, aka Szanyi kapitánnyal, Újlipócia joviális kedélyű balos hősével. Aki nyomban egy bátor lájkkurválkodással csapott bele a népjóléti értelemben vett lecsóba, Pálffy Istvánt idéző arckifejezések közepette.

tumblr_n07zmcjOtI1qdiltbo1_500.jpg

Szanyi kapitány, aki privát oldalán négy órával ezelőtt a Facebookon 166 napos Márton fiával mutatta be az Emberi Értelemben Vett Politikust és Családapát, hivatalos FB-oldalán (na jó, segítünk: itt van) 6986 6990 like-nál jár (húsz perc alatt négy rajongót szerzett, ilyen tempóban tíz nap alatt összejön a 10 000). Ami nem sok (not too much), de persze ha ezt a felhívást most okosan végigsharelik az Orbán lapjáról kitiltottak társasága és néhány más hasonló Facebook Page feedjén, hamarosan meglesz a 10 000 like. 

És akkor jöhet a nagy webkettes kitárulkozás, kezdődhet Szanyi kapitány szénné askelése. Aka askolása.

FRISSÍTÉS:

Szanyi kapitánynak valójában már most megvan a 10 000 lájkja, vagyis nem vállalt kockázatot, mindenre válaszol – ezt ő maga írta meg az FB-n a Cink róla szóló posztjára reagálva. A magán- és a hivatalos oldalának lájkjait ugyanis összeadta, így jöttek ki az ötszámjegy. Szóval mindenre válaszol, sőt, a Cink cipővel kapcsolatos megjegyzésére már most válaszolt is: húszéves Panama Jack hótaposó.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: szanyi tibor tumblr lájkvadászat

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr435790489

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.01.31. 12:00:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása