Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Elvitte a rendőr a 4K! aktivistáját

2014.02.06. 08:49 joobs

Mármint haza. Na jó, mi is bedőltünk a címnek. Hollósi János Vilmos, a párt koordinátora gyáli kalandjairól közölt szokatlanul őszinte beszámolót. A 4K!-sok még január végén települtek ki az ottani piacra, de már az indulás sem ment simán:

Késtem is, kábé fél órát, de úgy tudom, ez a 4K! hagyományaiba belefér, hiszen vezető tisztséget viselő tagjainktól leshettem el ennek titkos fortélyait.

Aztán azt is töredelmesen bevallja, hogy nem volt túl jó ötlet a zöldségpiacon kampányolni, mert marhára nem a piacra járó nyugdíjasokat akarják megnyerni maguknak. Nem csoda, hogy az egyik leggyakrabban elhangzó érv az "engem már nem érdekel arra a pár évre, ami még hátravan" volt.

De voltak egészen más reakciók is.

Maguk a Jobbik?

Maguk a Szili Katalin-féle alakulat?

Nem tudják merre van a buszmegálló?

"Azt tudja - itt 2-3 héber szó következik, köztük a 'shalom' - mit jelentenek ezek a szavak?" Mit tesz Isten, hát tudom és ezt közlöm is a határontúli nemzetrész tagjával, aki erre vidáman válaszol: "Akkor dugja a seggébe a szórólapját!"

Amikor a választópolgárokkal folytatott izgalmas eszmecsere véget ért a piacon, szépen összepakolták a cuccaikat, majd a barátságos rendőr odalépett Hollósihoz, és megkérdezte tőle, hogy "autóval vagy?". Aztán szépen beültették a rendőrautóba és hazavitték. Hollósinak ezután már csak a családjának kellett magyarázkodnia, hogy miért a rendőrök vitték haza.

Update: Köszönjük a kommentet, javítottuk. Szóval nem vecsési, hanem a gyáli piacon történt mindez.

9 komment

Címkék: kampány rendőr vecsés kitelepülés 4K!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr885801168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exlex 2014.02.06. 10:28:06

Mi a faszom az a 4k?

NiceFire 2014.02.06. 10:28:06

Így volt. Csak annyi javítás, hogy bár az evk. központja Vecsés, a fenti kalandok Gyálon történtek.
No és voltak akik kerestek minket és meg is találtak, de kitelepülésről szóló írásom inkább a mulatságosabb részeket hangsúlyozta ki.
A rendőröknek meg ezer köszönet nagyon hideg volt, jól esett a figyelmességük.

jogalany 2014.02.06. 10:28:06

Tényleg. Mi az a 4K! ?

Imre Fodor 2014.02.06. 10:28:06

A leírtak mind megtörténtek, és hoztak számunkra néhány vidám percet a "-5 fokos, felhős magyar valóságba". Apró pontosítás, hogy egy Vecsés KÖZELI kisvárosban voltunk, de nem ez a lényeg, hanem hogy tényleg találkoztunk érdeklődőkkel és olyanokkal is, akik kimondottan támogatásuk kifejezése miatt jöttek oda.

NiceFire 2014.02.06. 12:18:19

@exlex: Nem nem a nemi szerved. Nem is hasonlít rá, mert itt kemény munka folyik, hogy tegyünk valamit az országot elborító szociális, gazdasági, jogi stb. igazságtalanságok ellen, illetve, hogy azokat helyre tegyük, megoldjuk és ennek érdekében döntéshozó, de legalább is a döntéshozókat befolyásoló helyzetbe kerüljünk.

Ám , hogy válaszoljak neked, ha a 4K feliratot egy műszaki cikkeket forgalmazó kereskedelmi egységben látod, akkor egy képernyő felbontási kategória, amelyet UltraHD - ként is emlegetnek. Ez a legjobb kapható jelenleg,3840 x 2160 pixeles natív (fizikai) felbontást takar.

De itt nem erről van szó!!!

A Negyedik Köztársaság Párt egy patrióta (haza szerető) szociáldemokrata párt.Nálunk nincs ismert arc, bukott, megtévedt, elhasznált politikus. Hétköznapi emberek alulról építkező, a részvételi politizálást és döntés hozást alkalmazó és hirdető mozgalma, pártja.
Amennyiben tényleg érdekel itt olvashatsz róla:

negyedikkoztarsasag.hu

/ Ne sértődj meg, lehet te is kemény tökű gyerek vagy, de a kérdésed elég lekezelőre sikerült, ami a puhapöcsök önigazolást kereső sajátja. /

bioLarzen 2014.02.06. 12:18:19

... de azért ezt a címadást IMHO büntetni kéne. Nagyjából egy szinten van a "Csonka András meg fog halni!" címmel, ami után kiderül, hogy a művész úr sem örökéletű - tehát egyszer ő is meg fog halni majd...

HgGina 2014.02.06. 12:18:19

Ez nevezi határon túli nemzetrésznek a magyart? Ő is határon túli, csak épp izrael határán túli nemzetrész. Amúgy meg tényleg feldughatja.

Trackers 2014.02.06. 12:18:19

@jogalany:

Olyan szélső baloldali formáció, amelyik az MSZP-t is gyűlöli, és füvet legalizálna.

Ettől többet gyanítom senki nem tud róluk, aki nem tag.

2014.02.06. 12:50:38

4K= Negyedik Magyar Köztársaság Párt
süti beállítások módosítása