Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Marihuána holokauszt

2009.02.09. 19:43 K. Funky

Blogunk a lehető legritkább esetben foglalkozik bármivel, ami Magyarország határain kívül történik. Most mégis kivételt teszünk, mert hát mégsem vagyunk fából. Eddig azt hittük, hogy a történelem két legviccesebb választási kisfilmje a Monty Python választási éjszakája és Alan Partridge kampányvitája. Most, hogy láttuk az Egyesült Izraeli Marihuána- és Holokauszttúlélő-párt kisfilmjét, már tudjuk, az említett két szkeccs csak szégyenkezve férhet fel a dobogó alsó fokaira.

Először természetesen mi is azt hittük, hogy ilyen egyszerűen nincs, nem létezhet, és az egész valami születésnapi ajándék Novák Elődnek a Jobbik szellemes aktivistáitól. De nem, mert ilyen tényleg van, az Index cikke a közelgő izraeli választásokról pedig mindent elmagyaráz. Izrael és Magyarország belpolitikai mindennapjaiban számtalan közös vonás van, például mindkét országban gyakran kerülnek ijesztő férfiak a kormányrúdhoz. Viszont a mi alternatív politikai kezdeményezéseink sokkal fárasztóbb filmeket produkálnak.

3 komment

Címkék: kulpol lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr37933093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az évek meg a rutin 2009.02.10. 08:40:07

Kampányszlogenjük: 70 éve is szívtunk, szívjunk most is!

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2009.02.11. 20:14:42

Jézus!

(Értékes hozzászólásommal próbáltam igazodni filmecske által berepült mélységhez.)

Samott 2009.02.12. 09:45:01

Zacskos tej? Azt hittem, hogy ilyen kiszereles mar csak itthon van...
süti beállítások módosítása