Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Válság idején tilos a Sláger Rádió

2009.02.09. 05:23 bede

Ferenc és Klára asszony szombaton Bécsben megtekintették Tina Turner koncertjét. Először is nagyon szomorú, hogy amikor Gyurcsány Ferenc egy estét külföldön tölt, az ellenzék számon kér és ítéletet mond, ahelyett, hogy a nyilvánvaló "legalább addig sem tett kárt az országban" poént sütné el. Szakadnánk szíjjel a kacagástól! Másodszor is minden alkalmat meg kell ragadni, amikor le lehet írni a rocknagymama szót, úgyhogy rocknagymama, rocknagymama ezerszer is rocknagymama.

Viszont mi az istennek viszi el egy 47 éves férfi a 37 éves csaját egy 69 éves asszony koncertjére? Már maga a gondolat is gyomorforgató, hogy Tina Turner áll a színpadon, a 47 éves férfi pedig hátulról átfogja 37 éves feleségét, és együtt mozognak, de éppen nem táncolnak a zenére. És ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy az ember szereti-e a kommunistákat. Ilyesminek egyszerűen nem lenne szabad előfordulnia. Fogadjunk, hogy a We Don't Need Another Hero jött be nekik a legjobban, a River Deep, Mountain High-t és a Nutbush City Limits-et meg fel sem ismerték. Mire számíthat ez a szerencsétlen ország most, hogy a miniszterelnöknek negyven éve megállt az ízlése, Szíjjártó Péter pedig a hétvégén bevallotta a Kossuthnak, hogy az ő kedvenc száma a Don Quijote a Neotontól? Ki vezet így ki minket a sötétségből???

A négy legjobb poén az ügyben:
-  „Akkor, amikor mindenkitől lemondást vár el, megértést vár el akkor mégis, hogy van ahhoz képe, hogy ezt megtegye?” - Bernáth Ildikó, a Fidesz országgyűlési képviselője.
- A Magyar Nemzet felháborodása azon, hogy "akár 60 ezer forintot is kifizethetett a koncertért a baloldal vezére". Ez mondjuk jobb lett volna, ha részletesen kielemezik, hogy Gyurcsány melyik ruhadarabja mennyibe kerül, és őszintén megütköznek azon, hogy milyen drága manapság egy divatos pólóing, de azért így sem rossz.
- Daróczi Dávid kormányszóvivő fergetegesen szellemes riposztja Bernáth kérdéseire, tele iszonyúan finom kulturális utalásokkal Woody Allentől az Eddáig.
- A tény, hogy a TV2-nél úgy érezték, tisztázniuk kell a Magyar Nemzetben, Bárdos András csak összefutott Gyurcsánnyal Bécsben, véletlenül sem arról van szó, hogy a műsorvezető, aki nyaralni ugyan már nyaralt Gyurcsánnyal, esetleg szórakozni is vele jár.

30 komment

Címkék: media gyurcsany ferenc bernath ildiko

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr41931471

jacint70 · http://jacint.blog.hu 2009.02.09. 08:46:47

Múlt héten meg az volt a baj, hogy mire költi el GYF a pénzét... Hát koncertre jár... :-)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.02.09. 08:59:09

Wazze, Tina T. még legalább elviselhető zene a mai fosokhoz képest!
Mondjuk Gyurcsánynak már az is mindegy lenne ha a Megaszar slágereit hallgatná.

Mindegy, én maradok a nehézfémnél :)

borpancsoló 2009.02.09. 09:09:53

Ebből a szegény Daróból is kiveszett már a jóizlés, hogy ilyen képeket enged magáról megjelenni, mint ami a link-el bejön!

Amúgy, hülyeség a 60eFt-s jegyeken károgni. Hát Feri önmagától is bevallotta, hogy napi 260-ból él!

Olyan mintha vennék magamnak egy tábla csokit. meg a feleségemnek. Meg a bárdosnak is.
:)))

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.02.09. 09:11:32

Egy közismerten gazdag ember költeni merte a saját pénzét! Zenét mert hallgatni, amikor mások elveszítik az állásukat! Felháborító!

Vagy inkább csak ez az álszentség szánalmas? Én az utóbbira szavazok.

CYR · http://egymondatban.blog.hu 2009.02.09. 09:39:43

Bernáth Ildikó egyre többször exponálja magát, bár anno rosszul kezdte, amikor a Fidesz-KDNP-n belül csak ő, meg egy másik halálmadár csaj voksolt a frakciószavazáson úgy, hogy "most már hagyjuk hisztit, és maradjunk bent, amikor a Feri beszél".

Szóval lehet, hogy Bernáth lesz az új Mátrai Márta? Kéne neki még egy atomfegyverrel felérő konty.

Aztán (isten ments) jönne még hozzám is kísérteni éjszaka, hogy hogy mertem tavaly szeptemberben (preválsági időszakban) megrendelni a jegyeket a Tina Turner koncertre, és aztán volt pofám nem szolidarálni a szegénysorsú polgártársakkal, és nem hagytam veszni a jegyeket, hanem elmentem, és jusztis ismertem a Nutbusht, meg a többit.

Az évek meg a rutin 2009.02.09. 10:01:30

De hogyan néz ki egy ilyen kormányfői koncertvizit? Ők 2en észrevétlenül állnak a pogózó tömegben és az őrezred lefejeli, aki tapinyomulást hajt végre Klára ellen?

Zep 2009.02.09. 10:20:47

Én meg egyszer tompikát láttam egy Alice Cooper koncerten.

Köbüki 2009.02.09. 10:58:16

Szerintem az is vicces volt, hogy Daróczi hivatalosan elmondta miszerint a jegyet Ferenc tetsvér ingyen, ajándékba kapta. Ez a VIP jegy inkább 400 mint 200 euro, az pedig az én szememben már masszív korrupció, hiszen valamikor valamit kérnek majd cserébe.

Tölgy 2009.02.09. 11:12:43

Mintha a cikkíró a sajtószóvivővel együtt nem akarná érteni a lényeget.Gyurcsány elment egy koncertre, kinek mi köze hozzá. Nehogy megmondja már valaki, hogy a miniszterelnök hogyan szórakozhat...Leegyszerűsítve ebből az alapállásból született a cikk is, a szóvivői nyilatkozat is. Mi ezzel a megközelítéssel a baj? 1./A miniszterelnök nem magánember. Mondjon le és oda megy ahová akar, annyit keres amennyit akar, arra költi amire akarja. Legfeljebb a bulvár kotorászna az életének tényeiben.. már ha mint magánember elég érdekes volna ahhoz, hogy egy sort is írjanak róla. 2./ Ha valaki miniszter- meg még elnök is, akkor más szabályok lesznek érvényesek..osztoznia kell népe sorsában, ha élvezni akarja a bizalmát. Churchill se vonult az angliai bombázások idején egy vidéki kéjlakba..az ország elnyomorodása közepette a miniszterelnök se szórja a pénzt.MÉG A SAJÁT SE. ROSSZ AZ ÜZENETE:"Ne sírj, grófodnak lesz azért/Leánya, pénze bora."--Ezt érzékelnie illene a demokratikus sajtónak is , szóvivőnek is.

limonade joe 2009.02.09. 11:19:22

Bernáth Ildikó élből hülye, de úgy látszik nemcsak Gyurcsány nem járhat Tina Turnerre, de Bárdos sem találkozhat Gyurcsánnyal. Én meg -tök égő - szeretem Buddy Holly-t.
Orbán meg a focit, ezentúl ő sem járhat VB-re.
Szerintem mindenki költözzön ki ebből az orszábgból, mert egymás agyára megyünk.

Stoney Hill Billy 2009.02.09. 11:27:55

Persze összefutottak a bárdossal. Aztán egy jót röhögtek azon, hogy a bárdosék a tényekben elképesztő módon hogyan írták át Obama screwed up-ját elkúrtammá...
Teljesen véletlenul gyurcsányi dumáját bagatelizáló ízt adva a riportnak.
Egy sört persze biztos megérdemelt érte.

füredi (törölt) 2009.02.09. 11:46:35

"Ha valaki miniszter- meg még elnök is, akkor más szabályok lesznek érvényesek..osztoznia kell népe sorsában."

Osztozott. Egy csomó magyar volt kinn. Például aki lefilmezte.

"Churchill se vonult az angliai bombázások idején egy vidéki kéjlakba."

Nem. Csak bombabiztos bunkerba.

átlátó 2009.02.09. 12:07:30

Rrian Setzert a kormányfőnek a kúrva életbe!
Nekem is megfordult a fejemben, hogy átsétálok megnézni Tina Turnert, mert azért van élet Brian Setzeren kívül is és ami jó, az nem rossz.
De a csajomnak szerencsémre kreatív ötletei voltak az estére és ezért időben értesítettem a Tinát, hogy országos ügyeim okán nem tudok résztvenni a bulin.
A valóság azonban az, hogy nagyon finnyás vagyok még közönségként is a társaságomra.

Jedlik 2009.02.09. 12:18:39

Ne bántsátok Ferit. A jegyet még a válság előtt vette meg.

bandeirante 2009.02.09. 12:45:16

Egy valamirevaló országban Bárdosnak azonnal ki kellene vonulnia a képernyőről. Mert egy közszolgálati tévés nem bratyizhat politikusokkal.

Amikor az olajválság idején fűtési korlátozások voltak, akkor Carter kabátban ült a Fehér Házban, ahol 16 fok körül volt a hőmérséklet.

catica 2009.02.09. 12:53:18

Mi tegnap láttuk..(vasárnap), ugyanott..wiener stadthalle. Megjegyzem, nagy koncert rajongók vagyunk, de ehhez fogaható csodát, nagyon ritkán látni!
Über király volt! Tina egy UFO!

Qrva nagy szerencse h nem egy napra szólt a jegyünk a tolvajok fejedelmével, elbaxta volna az egyész esténket.

ymre 2009.02.09. 13:17:15

@füredi: Tényálladék, hogy a dunkerque-i kimenekítés utáni napokban (1941) Churchill vidéki házában pihent, mert meghalt a kedvenc fekete hattyúja, és okvetlenül meg kellett őt gyászolnia. (Forrás: Charles Gati: A párviadal) Ennyit erről, óvóhely csak később épült a Downing street 10 alá, ma látogatható.
Az meg, hogy koncertre megy GY.F., emberi és normális dolog. Magam nagy színházjáró vagyok, de sose találkozom FIDESZ vezetőkkel, miközben mondjuk a Hobo bulin előttem ült kettővel Demszky. (Szűk választékát tudnám adni a Budapestnek nála nagyobb kárt okozóknak, de hát mér ne mehetne ő is oda?)
Hogy Sólyom meg miért nem megy el Bécsbe, vagy az Arénába? Mert a Sándor palotából messze ellátni. Odalát. És olcsóbb is.
Tényleg, tudja valaki, hogy ha vki a Sándor palotában lakhatik, mi a bánatnak kell neki még egy rezidencia? Meg a szomszéd telkéből leszakítva miért kell kocsifeljárót építeni neki 700 000 000 Ft-ért? Nem olcsóbb, ha már inkább koncetre jár? (Prágában az elnök a Hradzsinban is lakik.)

Andre01 2009.02.09. 13:31:07

Válság + Tina =MONDJON LE !

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.02.09. 13:42:12

"Fogadjunk, hogy a We Don't Need Another Hero jött be nekik a legjobban"
"a miniszterelnökének negyven éve megállt az ízlése"

A Private Dancer, Tina naaagy visszatérő albuma (amellyel a szupersztárok sorába emelkedett) '84-ben jelent meg.

Azaz 25 esztendeje.

40 esztendeje Ike és Tina volt.

És pl. ez ma is bőven több, mint vállalható:
www.youtube.com/watch?v=Ie9FkmUpHoE

CYR · http://egymondatban.blog.hu 2009.02.09. 13:53:51

@krüger: Bárdos nem közszolgálati tévés, innentől bukik az okfejtés. Egyébként mit tudjuk mi: lehet, hogy csak melegedni ment a bécsi stadionba, mert ott fűtött volt a légtér, a Parlamentben meg talán valóban hűvös van...

a néhai papp jános 2009.02.09. 14:05:53

szép, szép, de még mindig lófasz Putyinhoz képest:
news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7875372.stm
húzz bele, feri.

Yasashi Tanuki 2009.02.09. 14:23:58

Az önmegtagadás nem a Gyurcsány erőssége. A KISZ-ben azt nem tanitották, hiszen a kommunizmusban úgyis kap mindenki szükséglete szerint.
Arról meg nem ő tehet, hogy a kommunizmus nem jött össze.

monoki 2009.02.09. 14:32:31

én is költöttem már 50 ezer forintot per fő magyarországi koncertért (Celtic Tiger) és nem bántam meg, pedig épp akkor igazán nem engedhettük volna meg magunknak. (erre való a hitelkártya.)
de most vártam volna még 5-10 évet, amikor Flatley már csak egy csókot tud dobni a színpadról?
vannak dolgok, amiket nem szabad kihagyni.
az egy más kérdés, hogy sok ún. nevezetes koncerten, ha a legdrágább jegyet veszem is, előttünk mindig ott ül legalább 10 sor "csókos", akik többnyire újságírók, de bizony politikusok is.
én ezt nagyobb gondnak tartom.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.09. 14:59:40

Ha Ferenc Tinázott, egészségére, ezt ki is tárgyaltátok szépen.

De hogy a rendszeresen nagy kedvvel kommunistázó Fideszes ifjútörök a Kádár rendszer legjobban támogatott zenekarának számát nevezi meg kedvencként, ráadásul kedvenc csapatának énekesnője a kommunisták popcézárának, Erdős Péternek volt az ágyasa :-D.

gagauzz kalauzz 2009.02.09. 15:13:40

A nyugati (bulvár)sajtó megírja a tutit még az angol trónörökös nyilvános rejszolásáról is. Mit kell azon fennakadni, hogy megírják Fletó (Fehér Pákó) bécsi kiruccanását? Elvégre ő is egy celeb. A miniszterelnökség nem megy neki:)))

madbal 2009.02.09. 15:36:54

(tina turner ugyileg: az 1996-os nepstadion koncertje siman merce, vagy amikor beyoncet tavaly ledongette a granny dijkioszton csak azzal, hogy megjelent, plusz aztan enekelt egyet. es igen, river deep mountain high, ha azt elenekli, mar megerte elmenni ra. a tobbi amit irtal oke)

mnmnbkhj 2009.02.09. 15:39:06

A saját zsebéből arra akkor és azt fizet amit akar.

4tuna · http://veletlenek.blog.hu/ 2009.02.09. 15:41:56

Ekkora műfelháborodást b.zzeg... legalább addig sem itthon rontotta a levegőt, és agyalt újabb adóreformokon.
Egyébként meg jó izlése van, TT időtálló.

Marco Aurelio 2009.02.09. 17:04:24

Fleto csak azt szerette volna, hogy végre neki is mondja valaki: "you're simply the best"...

Amúgy meg Tina a legnagyobb! Aki koncerten nem látta tőle az "Addicted to Love"-ot, az nem látott semmit! :)

Aki nem ismeri a teljes életművét, annak egy szerény ajánlat: "I'll Be Thunder", "Let's Stay Together", "Paradise Is Here (live)", "Golden Empire (Ike-kal)", "Tina's Wish", "Overnight Sensation"...

Marco Aurelio 2009.02.09. 17:05:34

@madbal: az a koncert kegyetlen volt! az "undercover agent" unplugged-jánál azt hittem, be**arok :)
süti beállítások módosítása