Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Félhetes híradó 2009.03.05.

2009.03.05. 18:30 K. Funky

Feje tetejére állt az MSZP, aztán visszabillent a talpára - És ebben még nincs is benne az a legújabb elmélet, hogy az egész harc a gázvezetékekről szól, és a Gazprom, vagyis Putyin, vagyis a KGB, vagyis a Stasi szövi a szálakat az MSZP-ben.

Bénázott vagy könyörgött a PSZÁF - Hol laktak a francia királyok: Verjszájba vagy Üsstökön?

Áramot termel az autópálya - Azt nem kellene megvizsgálni, hogy a Kőröshegyi Völgyhídban nincsenek-e rejtett olajtartalékok?

Az igazgatónő parancsára kellett tanárral boxolnia a diáknak - Ezt visszafogottabb intézményekben tanár-diák kosármeccs álcája alatt intézik.

Gyurcsány: Én értem, csak az emberek nem - Pista hülye, Józsi hülye, Sanyi hülye, csak én vagy okos, mert nekem a seggem helyén is fejem van.

Egy ex-KGB-s szerint két év múlva hat részre szakad az USA - Nyugalmazott brit tudósok ugyanakkor kimutatták, hogy Oroszországról már 800 éve elvette tekintetét a Jóisten.

4 komment

Címkék: felhetes hirado

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr97983454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ludas Matyi Online · http://ludas-matyi.com 2009.03.05. 23:12:19

Így szalagcímekben nem is olyan rémes a világ:) Jók a magyarázatok :)

Mivel az index elvette a szólásszabadságot azzal, hogy be van szarva cikkeit kommenteltetni, így ilyen helyeken kellene őket megbeszélni, nem?:)

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2009.03.06. 00:58:14

A bankszövetség saját maga alatt vágja a fát.

A hír: www.mti.hu/cikk/359240/

A vélemény, amivel 100% egyetértek: index.hu/velemeny/2009/03/06/nyers_idiotizmus/

De egyáltalán: elhinne egy szocializmusban edződött magyar ember bármit is egy bankárnak, akit ráadásul Nyers Rezsőnek hívnak?!
süti beállítások módosítása