Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Heti végszó 6.

2009.03.12. 15:58 K. Funky

Magyar politikai/közéleti hetilapot olvasni embert próbáló feladat. Az ezekben megjelenő vélemenycikkeket meg pláne. Kövesse inkább heti összefoglalónkat ezek zárómondataiból! Tök ingyen van, gyorsan lehet vele végezni, és még tök mulatságos is.

HETI VÁLASZ
- Pedig most alkalom lett volna bizonyítani, hogy a válság kirobbanása óta kötelékben ismételgetett - "az országnak összefogásra van szüksége" - komunikációs panellel nemcsak másokat revolvereznek,  de magukat is sakkban tartják. Nem sikerült. Kérdhetik, miért pont ez lett volna a kivétel?
- Így magát egy nem versengő elit szószólójaként, hanem az új többség képviselőjeként láthatta, s egyszerre utalhatott magára úgy, mint az igaz ügy történelmi örökösére és az újat akarók vezetőjére.
- A mostani mély gödörből csak a józan ész vezethet ki bennünket. Nem a mímeltség.

HVG
- Ennek fényében nem védhető az az álláspont, hogy az államháztartási költségek drasztikus lefaragásának jelentős eszköze lenne a kistelepülési önkormányzati képviselők számának nagyarányú csökkentése.

MAGYAR NARANCS
- Viszont Orbán Viktronak megint hinni fognak sokan, határokon innen és túl - egy ideig mindenképpen.
- Akkor van felzárkózás, ha mindenki teszi a dolgát. A kormány kormányoz, eszközeivel segíti a gazdaság működését. A vállalkozók pedig nem kioktatnak, hanem innovációkon alapuló gazdaságot építenek.

168 ÓRA
- A 19. századi rendszerváltások után Andrássy személyében akasztott emberből lett miniszterelnök. A 20. században ez többször is fordítva történt...
- Nem tudni akadt-e akár egyetlen ember Orbán Viktor táborában, aki a nagy közös áhitatban legalább annyira "nem zárta be az elméjét", hoyg felötlött benne: egyszer már a vezéren is számon kérhető volna végre az igazság. Hogy mit művelt ezzel az országgal eddig, és milyen szándékai vannak a jövőre nézve. Tényleg elmondhatná egyszer - őszintén.
- Végezetül azt is állítja a Fidesz vezére, hogy "területi követeléseink vannak: vissza akarjuk kapni a hazánkat". Ezzel szemben a tény az, hogy a haza nem az övé. A miénk is.

Szólj hozzá!

Címkék: heti vegszo

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr71998170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása