Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Heti végszó 7.

2009.03.19. 20:11 K. Funky

Magyar politikai/közéleti hetilapot olvasni embert próbáló feladat. Az ezekben megjelenő vélemenycikkeket meg pláne. Kövesse inkább heti összefoglalónkat ezek zárómondataiból! Tök ingyen van, gyorsan lehet vele végezni, és még tök mulatságos is.

HETI VÁLASZ
- Tisztán akarunk látni, hogy kibírjuk az előttünk álló esztendőt.
- A mi feladatunk még nagyobb, mert egyszerre kell újjáépítenünk a magyar kapitalizmust és a magyar demokráciát.
- Még nekünk is kapóra jöhet egyszer egy ilyen fordulat. Csak ne a mai magyar kormányfő javasolja.
- Így aztán a beszélgetés végére az lett a tanulság, hogy nemcsak a Fidesznek, hanem Kálmán Olgának is van programja, bár ez utóbbi a legkevésbé sem örömteli fejlemény.
- A hálót nem diktatúra fonja körénk, kiszolgáltatásunkat demokráciában élhetjük meg. Feltéve, hogy nekünk így is jó.

HVG
- A fennálló helyzet megőrzésének - mivel az az átláthatatlanságon alapul, tehát teret ad személyes érdekek érvényesítésére - könnyebb támogatókat találni, mint a kritikus tömegű reformokhoz. A tét nagyobb, mint sokan gondolják.
- És akkor a hazafiságukat, a pénztárcájukra gondolva, alkalmanként sutba dobó magyar vásárlók az olcsóbb áruk reményében éppen a pellengérre állított üzleteket keresik majd fel nagyobb számban.

MAGYAR NARANCS
- Reméljük, Gyurcsány Ferencnek van olyan órája, ami ezt az időt pontosan mutatja.
- Hivatovább provokáció az ellentétek és az erőszak fennmaradása érdekében. Gyáva, opportunista magatartás. Isten ellen való.

168 ÓRA
- Ha Orbán Viktor akár egyetlen állítása - miközben amúgy a hangzatos semmit árulja - mégiscsak hitelt érdemlőbb lehet, mint az önkritikára képtelen Bokros Lajosé, akkor a felelős politizálás képviselői bajban vannak. Bajban vagyunk.
- Na, et a fantomcég. Talán keresgélni kellene egy bizonyos Kaya Ibrahimot.
- De még az is megtörténhet, hogy jövőre nem a választásokat hozzák előre, hanem áprilist. Március 15. elé. Ha a Fidesz annyira akarja.

BÓNUSZ! Az eheti 168 Órában a Pannon féloldalas hirdetésben ajánlja a minimum 120 000 forintba kerülő BlackBerry Bold 9000 készülékét. Mert a legjobb nyugdíjas kommunista a jól behálózott nyugdíjas kommunista.

2 komment

Címkék: heti vegszo

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr241012702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.03.20. 10:36:33

Speciel a 168 óra olvasóinak zöme a felmérések szerint gazdasági döntéshozó. Nem véletlen, hogy az autós rovatba is milyen kocsik kerülnek általában be.

A szellemisége meg kb. annyira kommunista, mint amennyire a Heti Válasz szélsőjobbos. Bár az igaz, hogy valódi komcsi hetilap híjján valszeg ezt olvassák a "nyugdíjas kommunisták" is (egyet személyesen is ismerek), míg a szélsőjobbnak ott a Demokrata...

Új Nick 2009.03.20. 14:16:46

Különös, hogy ehhez képest a 168 órának annyi köze sincs a gazdasághoz, különösen a reálgazdasághoz, mint lónak a hátúszáshoz. Mélyépítésen (=árokásás) kívül más gazdasági ághoz nem nagyon konyítanak.

süti beállítások módosítása