Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Zártkörű klub

2009.08.24. 19:29 K. Funky

Kaptunk egy igen szórakoztató levelet, aminek ráadásul jelentős része minden bizonnyal igaz. Mielőtt azonban rátérnénk, szeretnénk három igazi csemegét megosztani nyári, szerencsésen politikamentes álmukból mostanában ébredező olvasóinkkal.

Először is egy fantasztikus stílusban megírt, két éves cikkre hívnánk fel a figyelmet, amely beszámol az ellenzék-kormány-celebek tenisztornáról, sok-sok szuperjófej megszólalóval. Másodszor is egy fotósorozatot ajánlunk ugyanennek a rendezvénynek az idei felvonásáról. Aki rá van izgulva a trottyos, melegítős, ötvenes férfiakra, ki ne hagyja! Harmadszor pedig azt az érdekes adatot szeretnénk megosztani, hogy 2005-ben Sólyom László a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter előterjesztésére a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt (polgári tagozat) kitüntetést adományozott érdemes és eredményes munkássága elismeréseként Balázs György mesteredzőnek, a Tabáni Tenisz Center igazgatójának.

És akkor jöjjön a levél, telis-tele szaftos részletekkel.

Vörös szőnyeges tenisz

A Miniszterelnöki Hivatal teniszpályája a tabáni lanka alján, a budai belvárosban szolgálja hűen a fiúkat. Ezt persze nem hirdetik lépten-nyomon, az ajtóra is csak annyi van kiírva: zártkörű klub. Nehogy már egy földi halandó betegye arra a pályára a lábát, ahol kiöregedett teniszcsillagaink tanítják a pocakjukat cipelő 50-60-as képviselő urakat és vállalatvezéreket, akik a legalább 100.000 forintos ütőiket fordítva fogják meg. A csúcsidő a szombat délelőtt, így biztos nem kell belefolyni otthon a családi életbe, nőt ugyanis elvétve látunk. Az ordenáré bazdmegolás és a hangos üvöltözés viszont reggeltől estig megy, mint a madárcsicsergés.

A hajdani Spartacus Egyesülettől valahogy megszerzett teniszpályán elért „fejlesztések” mindenképpen említésre méltóak. Az elmúlt néhány év előrelépései felsorolásban:

• A telep hátsó végénél szükségük volt egy 2-3 méteres sávra, hogy legyen hová lepakolni a használaton kívüli bírói székeket, ezért ott megszűnt a játszótér, és egyszer csak rövidebb lett a Tabán.

• A világítás bravúros, tényleg jól lehet látni minden egyes teniszlabdát, kár, hogy ehhez néhány száz embert világítanak vele pofán a saját otthonaikban. Az este tízig történő villanyleó is néha elcsúszik egy-két órával, de most hajnali ötig felejtették bekapcsolva a nagyteljesítményű sportpályákra készült lámpákat – végül is, ezt is mi fizetjük –, biztos jó éjszakája volt mindenkinek a szomszédban.

• Más helyeken 4-5 ember bonyolítja a téli felfújható lufik bontását, itt harminc embert vezényelt ki valamelyik főfejes, akiknek az volt a feladata, hogy élőláncban kitapossák a levegőt a lufikból. Aztán minden egyes pálya beüzemelésére jutott legalább egy ember. Ne véletlen, hogy néhány nap szünet volt csak a téli és a nyári szezon között, szemben a máshol megszokott egy héttel.

• Állítólag a klub bejáratánál lévő, télen is folyamatosan csobogó szabadtéri szökőkút a földhivatali papírok szerint közkút, amivel a fiúk annyira nem értenek egyet, hogy amikor a környékbeliek szemétszedésre vállalkoztak 40 fokban – az akkor még teljesen kút nélküli – Tabánban, külön kérésre sem voltak hajlandóak vizet adni.

• A parkoló érdekesen „fejlődött”: a naaaaagy budapesti csatornázási projekttel egy időben történt, hogy a csatornázáshoz készült lyuk befedése után a pálya mellett futó bicikli út mintegy két-három hónapig állt úgy, hogy senkinek nem fért bele az idejébe a korábban felszedett viacolort visszadobni. No, éppen ekkor a teniszpálya parkolója – talán két nap alatt – lett díszburkolattal ellátva. Mindenki legnagyobb örömére éjjel-nappal vésték a követ, hogy a fiúk fehér teniszzoknija ne legyen már poros. A csúcs mégis a sorompó. Tavasszal történt, hogy egyszer csak felszereltek egy fél sorompót, aztán néhány hét múlva – hopp – felszerelték a másik felét is. Biztos azt gondolták, így senkinek nem fog feltűnni. A parkoló évtizedeken át közterület volt, mostantól csak a fiúk állhatnak meg itt a szolgálati Audival, meg a biztos kemény munkával megszerzett Jaguárral, old timerrel és cross overekkel. Ez nagyon csípte a helyiek szemét, hiszen így is állandó probléma a parkolás, miután a belvárosba tartók előszeretettel teszik le itt a kocsijukat. Be is ment valamelyik megkérdezni, hogy ugyan már, hogy van ez, mire azt a választ kapta az önkormányzattól, hogy 60 évre bérbe vette a zártkörű klub. A parkolóban a szombati csúcs idején egyébként még így sem férnek el: gondoljunk csak bele 9 pályán fejenként 4-en, mindenki saját autóval, az 36 autó, a büfé közönségét és másokat nem is számoltuk. Ezért a kisajátítás után mit csinálnak? Aki nem fér be, az szabálytalanul megáll a járdán, a kerékpárúton vagy a szemközti közparkolókban foglalják tömegesen a helyet. A fejlesztésbe azért az még belefért, hogy a parkoló közepére gyorsan bevezessék a közvilágítást, felállítsanak egy díszes villanyoszlopot, hogy az autók teljes biztonságban tündököljenek. A projekt persze fedőnéven valósult meg, mert közben kicserélték az égőket a parkolóból induló Kőműves-lépcsőn.

• A salakot a legelitebb teniszpályákon is kábé akkor pótolják, amikor látszik, hogy lemosódott a pályáról, leginkább mondjuk havonta-kéthavonta egyszer. No, itt nem. A puha „vörös szőnyeg” dukál, ezért szinte kétnaponta szórják újra a pályát. Aztán, amikor jön a nyári zápor, az egész vízesésben zúdul a Krisztina körútra, a pályának elvezetése ugyanis nincs. Legalább ezt megspórolták nekünk, gondolhatnánk, de a fiúk leleményesek. Egyik nap, amikor tényleg az egész környék salakban úszott, este megjelent a főkefe mosóautója. Feltűnő volt, mert ilyen ezen a nyáron alig járt erre. Mondtuk is „de jó, takarítanak”, aztán 5 perc múlva megint megjelent, újabb 5 perc múlva megint ott volt. Magunkba szálltunk, szó sincs itt „köztakarításról”, a zártkörű klubnál valaki odaszólt, hogy pucolják már el a salakot közpénzen, mielőtt a sok hülye környékbeli elkezdene balhézni. Az autó ugyanis szigorúan csak a pálya melletti szakaszt mosta le, de azt háromszor. Télen sem jobb a helyzet, legutóbb saját szemünkkel láttuk, hogyan vezetik le a Tabánba a salakos vizet, amikor egy pályafenntartó munkás éppen árkot ásott a kerítés alatt, hogy a víz szabadon távozhasson a parkba. A vízhasználat is abszurd. A pályákat valóban locsolni szokták, de csak akkor, amikor nagy a szárazság, hogy ne szálljon a salak. Itt nem egyszer láttuk, hogy a közelgő zivatar előtt egy órával indították el a locsolókat, utána pedig nem győzik jól beszórni salakkal a hatalmas tócsákat.

Az i-re a pont

A minap a Miniszterelnöki SE – mert mi ilyet is fizetünk – még háziversenyt is csinált magának, molinóval meg minden. Leesett az állunk, amikor megjelent egy szőke bombázó aerobik tancsinéni, biztos közpénzen, és elkezdte a guruló öregeket bemelegíteni head settel, mikrofonba üvöltve reggel nyolckor hétvégén, mint az össznépi fitnesz rendezvényeken. A fiúk lelkesen csorgatták a nyálukat az első néhány mozdulatig, majd a nem az eszéért szeretett hölgy, megkérdezte, mit akartok még belemelegíteni…A Tabánban sétálók közben összecsődültek, és remekül szórakoztak a fiúkon. A hangtechnikát később is helyben hagyták, így a fiúk jó néhány órán át kelta népzenére teniszeztek, amíg valamelyik be nem szólt, mert elég nehéz üvöltő zene közben a meccsre koncentrálni.

No, ennyit a fiúkról és pénzünkről.

51 komment

Címkék: meh

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr341335532

ech 2009.08.24. 19:59:12

Nem értem mi ezzel a probléma. Ez JÁR NEKIK! Punktum.

nahátnahátnahát 2009.08.24. 20:20:13

. . .és úgy kelnek fel, minden áldott reggel, hogy ők Valakik. :) kis senkik.

Mehley 2009.08.24. 20:44:00

Köszönet a mókás és részletes leleplezésért. Az ország is pontosan így "működik"...

freeyourmind 2009.08.24. 20:45:00

nem is értem miért (és kik miatt) vagyok rosszul ettől az országtól...

Gabo1000 2009.08.24. 20:48:04

a jó döntésekhez ép test ép lélek kell

jan 2009.08.24. 21:04:07

fölrobbantani

kamcst 2009.08.24. 21:06:07

Engem az érdekelne, hogy egy ilyen levél el tud-e indítani egy zaftos oknyomozást, melynek eredménye is lehet, vagy sem... gondolom "sem"... maximum messze-messze, egy távoli nyugat-európai országban...

dark future · http://www.andocsek.hu 2009.08.24. 21:08:29

Mi a gond ezzel? A nép is megkapja, ami jár neki: a rendőrök gyakran szoktak a pálya előtt a járdára felállva, a többi kocsi közt megbújva traffizni.

partyface1973 · http://blog.puruttya.hu/ 2009.08.24. 21:19:03

@nahátnahátnahát: nos, véletlenül se szeretnélek elkeseríteni, de jelen esetben te és én vagyunk a kis senkik :)

fecsa 2009.08.24. 21:23:26

Legalább ott megdolgoznak valamiért ...
Vagy a teniszütőt is más fogja helyettük ...
Ha már a csalánt a mi cerkánkkal verik nap, mint nap.

fecsa 2009.08.24. 21:27:50

Legalább egyszer dolgozni látjuk őket:)

Magyarország én így szeretlek! :)

giannoni 2009.08.24. 21:40:06

2001-ben Orbán elnök úr itt felejtette ott a kisfiát, miután végzett a teniszpártival. Hát igen a "fiúk" még mindig idejárnak.

Johnny Zuschlag 2009.08.24. 21:43:46

A galériában még az is gyönyörű, hogy a képeken legtöbbször a galériát készítő, és a teniszverseny szponzoráló lap főszerkesztője, Demcsák Zsuzsa édesapja fordul elő.

ZON 2009.08.24. 21:46:19

Atomot nekik.

amfiteatrum 2009.08.24. 22:01:01

Ami igencsak fura, hogy miközben nagyjaink ugyebár a válság megoldásán dolgoznak keményen, addig Mandúr (Mandelvtárs)László meg Baja Ferenc egy hétköznap délben ütögetett. Munkaidőben. Válságban. Megszorítások közepette. Lefelé a lejtőn.

Pernahajder Campbell (The Scunner Cambell) 2009.08.24. 22:02:43

mintha 1985-ot irnank...jo lenne latni a palya koltsegveteset is reszletesen lebontva. gondolom a szelhamosoknak alanyi jogon jar, tagdij nincs

victorsirius 2009.08.24. 22:08:06

eladni mindet szomáliába rabszolgának.

Sir Nyű 2009.08.24. 22:19:32

Mondjuk ez mindenhol igy van, ahol nem valosult meg a tankonyvi komenizmus. Azaz tenyleg mindenhol. Csak mashol talan eldugottabb helyen keresnek teniszpalyat. Itt kulon jo erzes fogja fel az uralkodo osztalyt es a gazdagokat, ha a kintieken rohoghetnek.

vackor1 2009.08.24. 22:20:43

Ford Fairlane "megvan"?? :)))))))

TheDude 2009.08.24. 22:33:44

szőke cica helyett sós puskával kéne tömegsportot vezényelni a "fiúknak"...
...ha már ilyen nagy sportemberek, akkor nem csak az ojjektum hozzájuk mérten szűk keretei között kellene kibontakoztatni a tehetségüket, hanem addig kergetni őket kifelé a városból meg az országból amíg csak szusz van bennük...
Szarházi szemétláda banda.

Karuszo 2009.08.24. 22:40:55

Szerintem sokkal jobban járnánk, ha egész héten teniszeznének. Az igazán nagy pénzeket ugyanis "munkaidejükben" tapsikolják el.

veny 2009.08.24. 22:46:28

Ki is ott a polgármester?

N.Zoli 2009.08.24. 23:18:48

Addig jo meg nem kezdenek el krikettezni, vagy golfozni, mert abba a fel orszag belerokkanna.

cirrmurr 2009.08.25. 00:06:08

@veny:

"Ki is ott a polgármester?"


Ki ? Hát a labdaszedő fiu :-)

guszti 2009.08.25. 00:30:34

muhaha, aranykereszt, valamelyik miskolc-környéki pincesoron is úgy berúgtak egyszer az egyetemi elvtársak - valamikor 80valahányban - hogy a (8általánost végzett) borosgazda is kérhetett valamit, kapott is egy doktori címet, ki is írta a pincére. Tudott élni az öreg...

El tudom képzelni amúgy mi mehet ott, egyszer láttam ilyen elvtársakat smúz-golfozni, nem értek hozzá de én még ennyi repülő fűcsomót életemben nem láttam - persze szerkóban ott is megvolt egy kórház éves költségvetése...

lápi lidérc 2009.08.25. 01:02:03

@veny:
Nagy Gábor Tamás, Fidesz.

Miss Marple 2009.08.25. 01:30:51

Édes emlékek rohantak meg: 1976-ban az akkor tizenhárom éves nővérem a fejébe vette, hogy teniszezni akar. Le is ment a Németvölgyi úti iskola mellett a pályára, hogy hol van itten az edzés, kérem szépen. Mire felvilágosították, hogy mit képzel a kis buta fejével, az a Biszku elvtárs teniszpályája, ott nincs edzés. A szegény feje meg nem bírta fölfogni, hogy minek kell egy egész pálya egyetlen embernek.
A tabánit legalább kihasználják, na tessék, mit fáj az nektek. Irigy kutyák.

wagabound 2009.08.25. 06:17:03

Mit kell ezen rugózni? Bástya elvtárs - aki, mint tudjuk, a szerénységet szerette legjobban önmagában - anno egy egész uszodát foglalt le magának. Ehhez képest az elvtársurak tömegnyomorognak azon a penisztá.. izé, teniszpályán.

Akinek ez nem tetszik, menjen be, oszt' jó hangosan kérdezze meg tőlük: "Hé! Van maguknak jegyük?!"...

BkSp 2009.08.25. 07:25:02

kb. 2 hónapja én is a bringaútról tereltem le egy fekete audit. a söfőr elismerte a hibáját, udvariasan bocsánatot kért és odébb is állt.

nem akarja a szemközti házból vki fényképezni ezeket? :)

ja, a "színművészekről" se feledkezzünk el...

Bird 2009.08.25. 07:29:15

Én bementem. Nem a teniszpályára, hanem az önkormányzatba hónapokkal ezelőtt az illetékes előadóhoz, hogy megkérdezzem, kié a terület a teniszpálya előtt, ahol a sorompók vannak. Meg a közelben lévő kereskedelmi kamarai székház (Krisztina krt. 99.) melletti lépcső mentén lévő sorompó és lezárt terület felől is érdeklődtem. A válasz az volt, hogy momentán nem tudja. Az a személy, akinek főállásban az a dolga, hogy a picurka kerület közterületfoglalási engedélyeit intézze.

És nincs egy bátor újságíró, aki egy ilyennek utánamenjen és egy médium, ami le merné hozni, és egy riporter, aki egyenes adásban nekiszegezze a kérdést az illetékeseknek.

Ezen cikizés után - amit leginkább a szemben lévő Bethlen-udvar nevű lakótömbből lehet ilyen precízen tapasztalni - nehogy kiürítsék azt az óriási lakóházat, hogy ezentúl onnan senki ne leselkedhessen...

wattafilling 2009.08.25. 07:34:35

Latiatuc feleim, az egész rendszerváltás csupán annyi lett, hogy ma már mindezeket nem csak szegény Hofi mondhatná, hanem bárki ÁVH-mentesen leírhatja.
Viszont semmi más nem változik...
Esetleg lesz újabb ÁVH?

drukkker 2009.08.25. 07:57:45

Azért kell ehez a szaftos beszámolóhoz némi kiegészítés.
Ebben a "klubban" valóban komoly tenisz élet folyik, kiegészítve a büfében eltöltött néhány órával, ami szintén egy észsport űzésével történik, ezek az urak igen magas összegekben hódolnak a speciálisan magyar szellemi sportnak az ultizásnak. Közben legurul néhány üveg borocska, pár tíz üveg söröcske, és gazdát cserél pár tízezer forintocska is.
Megjegyezni kívánom, amikor a mostani ellenzék volt hatalmon, pontosan ugyanez játszódott le ezen a szent helyen, természetesen az akkori kormány tagjai és közeli személyekkel.
Igaz a régi mondás: " a szinpad nem, csak a szereplők változnak" (a mindenkoriak) én csak tudom, ott dolgoztam.

zauberpferde (törölt) 2009.08.25. 08:05:09

Azért az rögtön látszik a képeken is, hogy mind a jobb, mind a bal elvtársak, igazi "dzsentlimenek". Nem beszélve a hozzájuk csapódó sleppről. A néhai sportolóktól a jobb napokat látott csepűrágókig. Díszes, szép csapat!

Én kérem személyesen megtapasztaltam a pallérozott, jó modort. Néhány éve a kerékpárúton szabályosan haladtam a Krisztina tér felé, amikor az egyik tenisz versenyző, úgy hajtott ki a parkolóból, hogy kis híján lelökött az úttestre, a szembe jövő autók közé. Keletkezett némi kis zűrzavar a forgalom menetében, de a sporttársat ez nem igazán zavarta. Nem mellékesen, bárkit simán elütött volna, aki akkor, és ott a járdán halad. A történtek után könnyedén, mondhatni elegánsan, úriember módjára többszörösen leanyázott. (Látván vörösödő arcát, vérben forgó szemeit, arra gondoltam, hogy milyen egészséges sport a tenisz.) A pillanatnyi zavart kihasználva, távozott szerény, sötétzöld szolgálati Jaguárján. Tudtam én, hogy sietnie kell, hiszen országos gondok megoldásának terhe nyomja harmincnyolc centiméter széles vállait, feltehetőleg ezért maradt el a bocsánatkérése is.

Azóta, ha arra járok, sőt ezt a bejegyzést olvasva is ez, a kedves epizód jut eszembe az "elvtársi sporttársakról".

drukkker 2009.08.25. 08:05:57

@Miss Marple: Hofival szólva: "ez csúsztatás"
Az említett teniszpálya valóban ott volt, az Újpesti Dózsa fedett pályálya volt. Használta az egész egyesület, kb. 150 sportoló. Az is igaz, hogy Biszku elvtárs is odajárt, de egy héten csak kétszer két óra hosszára. Az is igaz, hogy olyankor mindenkinek ki kelett pucolódnia, még az öltözőkből is,nehogy zavarják vagy meglássák bénaságát. De ez volt a szokás a Margitszigeti tenisztelepen is. Ott annyiban különböztek a dolgok, hogy csak a centerpálya környéke volt tabu. Persze voltak kivételek, mint például Schmitt Pál jelenlegi Fidesz alelnöknek, ő nyalhatta játék közben is Biszku fenekét, meg akivel rendszeresen játszott, Buda Béla elvti, aki éppen sportminiszter volt Biszku jóvoltából. Hiába változnak az idők....
A 13 éves kislányodat valószínűleg túlkorosnak ítélhették az ottani szakemberek, ezt a sportágat kicsi gyerekkorban kell kezdeni.

ast 2009.08.25. 08:11:14

A maffia (egyik) találkahelye.

Ha a rendőrség a Teve utca helyett rendszeresen itt igazoltatna, gyorsan kiderülne, hogy van-e kapcsolat az alvilág és a politika között, sőt még az is, hogy bizonyos ügyek miért maradnak felderítetlenek, miért vannak bizonyos ügyek 80 évre titkosítva ...

Jártak ide olajos „üzletemberek” is - meg néhányan azok közül, akik a galériában szerepelnek.

Ideális helyszín az APEH számára, vagyonosodási vizsgálatok célszemélyeinek kijelölésére.

Természetesen az illetékes elvtársak gondosan ügyelnek arra, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő ...

gaborm · http://gaborm.blog.hu 2009.08.25. 08:13:14

@lápi lidérc: lol, megint kezdődik minden előröl. A bajtársi elvtársozás után jön az urambátyámozás :D Aztán 4 * x év múlva csere. Ez itt a preview :) A politikai körforgás megállíthatatlan.

Mentolosmájkrém 2009.08.25. 08:27:06

Csitt, csak halkan meg valamelyik odajåro elugyved (pl.Zamecsnik P.) a nyakatokba akaszt vmi. kis pört.
Valamelyik Tisza mondta anno: "a prolinak csak annyit, hogy ehen ne dögöljön."
Ez van. :o(

nyekk 2009.08.25. 08:55:17

Díszsírhelyet, temetést katonai díszpompával nekik! De most rögtön!

mokkaczuka 2009.08.25. 08:59:22

Miért nem csináltok minden szombat reggel bombariadót nekik?

borzash · http://frozensteak.bandcamp.com 2009.08.25. 09:04:25

ha rááll egy fasz a bringaútra, kulcsot neki kíméletlenül. na jó, nem, mert az bunkóság, de ha valahol, akkor itt megtenném:)

de máshogy neveltek---

Zorgo 2009.08.25. 09:10:21

Én csak azon csodálkozom,hogy nincsen privát vadaspark a Városligetben, magaslessel, vadászházzal.Szegény Honatyáinknak messzi erdősségekbe kell elutazni ha az úri passziót gyakorolni szeretnék.

crex 2009.08.25. 09:37:27

néhány éve még én is voltam ott tag, ma már csak alkalmanként járok le. Akkor 200.000 ft körül volt az éves tagdíj, ezért heti 2x2 óra járt.Hétvégenként háziverseny. Az volt az érzésem, hogy a sportpályán jobban tisztelik egymást a politikusok, sőt talán ott még meg is hallgatják egymást. Szerintem meg jó, hogy van egy olyan helyszín, ahol emberként is viselkedhetnek. Az meg természetes, hogy a holdudvarban mindig van jónéhány seggnyaló is. Mint ahogy az is, hogy ezen a címen megint lehet kutyapicsázni az összes politikust.

kurt cobain 2009.08.25. 09:54:43

Ahogy Márai írta az ilyenekre:

lumpenburzsoázia

Éhesló 2009.08.25. 09:57:52

A postból nem, de a cikkekből kiderül, hogy itt szó sincs semmiféle árokásásról: a kormány és ellenzék együtt nyúl le bármit, amit mocskos kezük elérhet.
Miért is csodálkozunk ezen?

Dr Gregory House 2009.08.25. 10:06:37

„A politikai elit felelős, nagyon felelős ezért, de, szerintem, jóval tágabban húzható meg a felelősség köre. Nyilvánvalóan az egész elité. A kulturális elit tagjai nagyon jól megvannak ebben a helyzetben, beállnak valamelyik táborba, és boldogan, és igen gazdagon élnek.” Tölgyessy Péter, InfoRádió

R. Daneel Olivaw 2009.08.25. 10:47:32

... egyszercsak a mi kis enyhén autista társadalmunknak is szemet szúr majd talán, hogy ami itt megy, az csak bő iróniával titulálható demokráciának, valójában ugyan úgy oligarchia, mint oroszországban, némi lagymatag erőfeszítéssel a kiskirályok részéről annak érdekében, hogy ez ne legyen tökéletesen nyilvánvaló... mondjuk ezek a törekvések már-már az elenyészésig lagymatagok, tulajdonképpen verbális szintre korlátozódnak, hogy uis minden effélét letagadnak nyilvánosan...
... azért én bízom abban, hogy az amúgy kiváló képességekkel rendelkező Charlie Babbitt-társadalmunk abbahagyja a cifrábbnál cifrább panama-gyufaszálak számolgatását a padlón, és felemelve néhányat meggyújtja velük a máglyát, melyekre előzőleg felterelte ezeket a legutolsó szarállatokat...

Mindfield 2009.08.25. 11:09:47

@wagabound: Csak az a baj, hogy a folytatást is ismeri mindenki...

v67 2009.08.25. 11:18:56

Gyerekkoromban 2 évig játszottam ezen a pályán, a Spariban. Kellett a hely az edző fiának, ezért elküldtek az Igazságügy SC-be (XII. Ráth György u.). Ott a bíró urak csak a mi edzésidőnkben értek rá játszani, ezért mi max ping-pongozhattunk. Fél év után abbahagytam. A világ nem változik, csak mások a szereplők. (vagy csak más mezben vannak)

_phu 2009.08.25. 11:54:29

Most már értem, hogy miért lehet ott büntetlenül parkolni a járdán, kerékpárúton.

Pilgram (törölt) 2009.08.25. 12:05:55

azért a reflektorokat egy szláviával azért nem olyan nehéz elintézni..

noreg 2009.08.25. 12:16:38

Savanyú a szõlõ mi?
Csak az bassza a csõrödet, hogy te nem játszhatsz ott. A helyzet az, hogy ilyen minden országban van, sõt egy vállalatnak is lehet saját pályája, oda sem mehetsz be. Hol itt a probléma, már az irigységen kivul?
süti beállítások módosítása